Sielukkaita ja Kestäviä Neuleita

Raitatunika

Upea tunika epäsymmetrisellä helmalla. V-pääntie ja pitkät hihat. Vyötäröllä hieman muotoilua. Neulos tuntuu ihanalta ihoasi vasten ja laskeutuu kauniisti. Tunikassa on rouhea siksak-kuvio, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa. Pue arkena lempileggareiden kaveriksi, iltamenoissa vaikkapa nahkahameen kanssa. Tunika valmistetaan tilauksesta ja sen toimituaika on 5-10 arkipäivää. Mitat (KOKO S/M) Olka-helma 96cm (pitkä reuna) Olka-helma 68cm (lyhyt reuna) Kainalo-kainalo 47cm Lantio 50 cm Pääntien syvyys 17cm Hihan pituus 42cm Mitat otettu tasona vaatetta venyttämättä. Mittoihin voi haluessaan tehdä pieniä muutoksia, esim. hihan pituutta säätää lyhyemmäksi tai pidemmäksi. HUOM! Tilauksesta myös muita värejä! Ota yhteyttä tilataksesi tunikan customina.  Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

Alkaen 184.00 €

Kiedo Grande, useita värejä

Kiedo Grande on upea, suurehko pellavaneulehuivi, jossa on särmikkäästi muotoillut päät. SIleää pintaa rytmittävät minimalisiset pitsiraidat. Grandea voit käyttää monella tapaa: se asettuu harteillesi monella kauniilla tavalla ja toimii tietysti myös perinteiseen tapaan kaulahuivina. Jos pidät näyttävistä huiveista ja vieläpä suosit huiveja juhlapukeutumisessa on Grande ehdottomasti sinun huivisi! Pellavaneulos pehmenee käytössä silkkimäisen pehmeäksi, laskeutuu hyvin ja siinä on kaunis hohde. Pellavaneule tuntuu lämpimällä ilmalla viileältä ja kylmemmällä ilmalla lämpimältä. HUIVIN MITAT Pituus: 240 cm Leveys: 40 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

66.00 €

Aranea Infinity, useita värejä

Aranea Tuubihuivista tuttu pitsipintainen huivi nyt pitkänä tuubiversiona. Toimii mainiosti kaulahuivina arjessa ja juhlassa olkapäille levitettynä. Voit myös kieputtaa huivin turbaaniksi. Huivi neulotaan manuaalisella neulekoneella 100% ensiluokkaisesta pellavasta. Pellavaneulos on joustavaa ja täysin kutittamaton. Aranea tarkoittaa seittiä, ja neuleen herkkä pinta muistuttaakin hieman hämähäkinseittiä.  Saatavilla tällä hetkellä neljässä eri sävyssä, muita värejä voi myös tiedustella. Leveys 35 cm, pituus 140 cm. Pellavaneuleen hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja kuosittele reippaasti muotoonsa, höyrytä halutessasi. Höyrytys tuo pinnan tekstuurin jälleen esille. Säilytä neule väljästi viikattuna.

59.00 €

Kudokko Poncho, useita värejä

Kudokko Poncho on ihana yhden koon vaate, jossa on lähes saumaton rakenne. Pelllavaneulos laskeutuu kauniisti, on yllä supermiellyttävä ja kevyt. Voit käyttää ponchoa monella tavalla: vinottain jolloin poncho on pisimmillään ja särmät korostuvat, ja pääntiestä tulee V-mallinen.  Raitojen kulkiessa vaakatasossa lookki on selkeä ja moderni, puseromainen.   Kokeilemalla löydät linjojasi ja asuasi parhaiten myötäilevän tyylin! Yksi koko sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle Pellavaneulos on supermiellyttävä ihollasi ja neule kestää kauniina vuodesta toiseen. Ponchon pituus puolesta/asennosta riippuen 46 - 64 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

111.00 €

Artemis Kietaisuneule, musta

Artemis on monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu edelläkävijän monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Artemiksen voi kietaista puseroksi kahdella eri tavalla. Kietaistuna ristikkäin eteen sauma jää taakse ja neule korostaa kauniisti vyötäröä. Sauman ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Joka kerta pukiessasi neuleen voit valita, jätätkö saumapuolen liehumaan vapaasti vai sidotko neuleen vartalonmyötäisesti. Artemis on siis täydellinen, kun haluat korostaa tiettyä kohtaa ja häivyttää toista, sinä valitset mitä haluat korostaa ja mitä peittää! Kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule ei koskaan jää sinulle liian pieneksi tai liian suureksi. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Samoin helmassa on punosmainen viimeistely. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Lisää tapoja pukea Artemis: Pariisitar: Sauman ollessa toisen olkapään ja olkavarren suuntaisesti vie neuleen toinen "häntä" kainalon alta ja tuo yli toisen hartian, toinen häntä kiertää myös olan yli ja eteen. Solmi nauhat rinnalle. Vilukissa: Sauma edessä, takana tai sivulla, kieputa molemmat hännät kaulan ympärille, saat suuren kaulahuivin joka suojaa myös ylävartalosi. Vapaamatkustajatar: "Paketoi" nauhat (ks. kuva) ja anna neuleen riippua vapaasti olkapäilläsi. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

124.00 €

Sansa Kämmekkäät,useita värejä

Unelmanpehmeät ranteenlämmittimet silkkialpakkaa ja pellavaa. Käytä yksinään tai sormikkaiden päällä. Kaunis pinta molemmin puolin. Pituus noin 15 cm. Neulos on joustavaa, joten ranteenlämmittimet sopivat jokaiselle. Hoito-ohje: Tuuletus ja varovainen käsinpesu silkille tarkoitetulla/nestemäisellä pesuaineella.

28.00 €

   

  Lähestyvään talveen 

  Ruosteenpunaista

  Juhlaan ekologista ja ajatonta

  Kudokkon pellavaneuleet palvelevat sinua arjen lisäksi myös elämäsi tärkeimmissä päivissä. Parasta kuitenkin on, että tärkeän päivän jälkeen voit vielä käyttää neuletta, vaikka joka päivä!

  Saat pellavaisen uutiskirjeen noin kerran kuussa.

  Tilaa Kudokkon uutiskirje tästä!

  Tervetuloa someen seuraamaan neuleateljeen arkea