Vähintään 79€ tilaukset ilman toimituskuluja

Sielukkaita ja Kestäviä Neuleita 

100% linen 0% waste

Ihanaa, että löysit tiesit Kudokkon huolettoman eleganttiin maailmaan! Kudokkossa valmistetaan ainutlaatuisia neuleita ainutlaatuisille ihmisille -eli juuri sinulle. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa käyttäen ensiluokkaista pellavaa. Alla näet uutuuksia, tarjouksia sekä suosikkeja.

Artemis Kietaisuneule, musta

Artemis on monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu edelläkävijän monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kietaisuneule on huivimainen asuste jonka voit pukea topiksi/boleroksi, käyttää ponchomaisena puserona tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Artemiksen voi kietaista puseroksi kahdella eri tavalla. Kietaistuna ristikkäin eteen neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Takaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Joka kerta pukiessasi neuleen voit valita, jätätkö saumapuolen liehumaan vapaasti vai sidotko neuleen vartalonmyötäisesti. Kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule ei koskaan jää sinulle liian pieneksi tai liian suureksi. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Lisää tapoja pukea Artemis: Pariisitar: Sauman ollessa toisen olkapään ja olkavarren suuntaisesti vie neuleen toinen "häntä" kainalon alta ja tuo yli toisen hartian, toinen häntä kiertää myös olan yli ja eteen. Solmi nauhat rinnalle. Vilukissa: Sauma edessä, takana tai sivulla, kieputa molemmat hännät kaulan ympärille, saat suuren kaulahuivin joka suojaa myös ylävartalosi. Vapaamatkustajatar: "Paketoi" nauhat (ks. kuva) ja anna neuleen riippua vapaasti olkapäilläsi. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

124,00 €

Terissa hihapoolo, useita värejä

Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta.  Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippu pääntie laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen. Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä.  Toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi. Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä , jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä. Huom! Joillain näytöillä hihapoolo saattaa näyttää punaisemmalta kuin todellisuudessa. Väri on lämmin, punaiseen taittava suklaanruskea. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

118,00 €

Leia Jättihuivi, jalokivipetrooli

Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Katso kaikki Leia Jättihuivit täältä   Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

79,00 €

Terra asustesetti

Terra Tuubihuivi ja panta edullisena settinä. Huivissa on pronssinsävyinen neppari, jolla voit säätää huivia istuvammaksi. Saatavilla monta kaunista, syksyistä sävyä. Panta pysyy hyvin paikoillaan ja suojaa kevyesti myös korviasi. Pannan niskaosassa on kuminauha ja koristeena pronssin tai hopean sävyisiä helmiä.  Katso kaikki Terra neuleet. Hoito-ohje: Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Käytä pesupussia. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

42,00 € 57,00 €

Kirke Tunika, yksivärinen

Upea tunika epäsymmetrisellä helmalla. V-pääntie ja pitkät hihat. Vyötäröllä hieman muotoilua. Neulos tuntuu ihanalta ihoasi vasten ja laskeutuu kauniisti. Tunikassa on graafinen siksak-kuvio, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa. Suvilla yllä koko L/XL. Neulos joustaa vaakasuunnassa, joten se muotoutuu juuri muotojesi mukaan. Käytössä neule antaa hieman myöten mitoissa ja ryhdistyy pesun myötä. Pue Kirke Tunika arkena lempifarkkujen tai leggareiden kaveriksi, tai juhlavammin korkkareiden ja hameen kanssa. Tunika valmistetaan tilauksesta ja sen toimituaika on 6-14 arkipäivää. Voit myös tilata tunikan custom- värissä Mitat (KOKO L/XL) Olka-helma 96cm (pitkä reuna) Olka-helma 68cm (lyhyt reuna) Kainalo-kainalo 58cm Lantio 62 cm Pääntien syvyys 16cm Hihan pituus 46 cm Mitat otettu tasona vaatetta venyttämättä. Helppo tapa löytää oma koko on verrata omaa, hyvin istuvaa samantyyppistä vaatetta annettuihin mittoihin. Mittoihin saa halutessaan pieniä muutoksia, esim. hihan pituutta voidaan säätää lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Kokojen välillä mitoissa eroa noin 4 cm. Ota yhteyttä jos olet epävarma omasta koostasi, mittataulukko on tulossa myöhemmin.  Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Pese neule käännettynä nurinpäin. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa.  Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

177,00 €

Leia Jättihuivi, musta

Leia Jättihuivi uudistuu pian, joten varastossa olevat huivit myydään uuden version alta pois  tarjoushinnoin! Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Katso kaikki Leia Jättihuivit täältä   Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

69,00 € 79,00 €

  Syksyn uutuusneuleet

  Kameleonttineuleet

  Zero Waste -tuotanto

  Kirke -mallisto

  Terra Kaulahuivi, hilla

  Terra kaulahuivi on klassinen suorakaiteen mallinen pellavaneulehuivi. Se on tarpeen tullen joko näyttävä hartiahuivi tai käytännöllinen ja rento kaulahuivi.  Huivin molemmat puolet ovat kauniit, joten sinun ei tarvite huolehtia siitä, onko huivi oikeinpäin. Huivin päissä on punosmainen viimeistely, joten se ei rullaannu. Terra- huiveja ei tarvitse höyryttää, riittää kun kuosittelet huivin reippaasti mittoihinsa sen kuivuttua. Sopii hyvin myös miehille. Huivin mitat. Pituus n. 225 cm Leveys n. 42 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  59,00 € 79,00 €

  Aranea Tuubihuivi, poistuvat värit

  Aranea on yhden kiepin pellavatuubihuivi, joka pitää viiman loitolla ja viimeistelee asun kuin asun kaikkina vuodenaikoina. Aranea on latinaa ja tarkoittaa seittiä, jota huivin kaunis pitsimäinen pinta muistuttaa. Huivi on miellyttävä ihoa vasten ja täysin kutittamaton. Pituus 60 cm, leveys 32 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  32,00 € 38,00 €

  Leia Jättihuivi, jalokivipetrooli

  Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Katso kaikki Leia Jättihuivit täältä   Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

  79,00 €

  Terissa hihapoolo, useita värejä

  Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta.  Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippu pääntie laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen. Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä.  Toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi. Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä , jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä. Huom! Joillain näytöillä hihapoolo saattaa näyttää punaisemmalta kuin todellisuudessa. Väri on lämmin, punaiseen taittava suklaanruskea. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  118,00 €

  Terra asustesetti

  Terra Tuubihuivi ja panta edullisena settinä. Huivissa on pronssinsävyinen neppari, jolla voit säätää huivia istuvammaksi. Saatavilla monta kaunista, syksyistä sävyä. Panta pysyy hyvin paikoillaan ja suojaa kevyesti myös korviasi. Pannan niskaosassa on kuminauha ja koristeena pronssin tai hopean sävyisiä helmiä.  Katso kaikki Terra neuleet. Hoito-ohje: Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Käytä pesupussia. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  42,00 € 57,00 €

  Terra tuubihuivi

  Terra tuubihuivi on ajattoman kaunis asuste arkeesi. Ribbimäinen, elävä pinta luo huiviin kiinnostavuutta ja on kaunis molemmin päin. Huiviin on ommeltu pronssinvärinen neppari, jonka avulla säädät huivin istuvuutta. Testaile millaisia pellavakukkasia saat aikaiseksi nepparin avulla! Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  35,00 €

  Terra hiuspanta

  Terra hiuspanta pitää hiuksesi poissa kasvoilta esimerkiksi ulkoillessa ja on tyylikäs asuste. Ribbimäinen pinta joustaa hyvin ja panta pysyy hyvin paikoillaan. Käytön myötä panta antaa jonkin verran periksi, älä siis säikähdä jos se tuntuu aluksi liian napakalta. Monta ihanaa sävyä saatavilla! Hoito-ohje: Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Käytä pesupussia. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  25,00 €

  Kirke Raitatunika, kustomoitu

  Upea Kirke Raitatunika valitsemassasi värissä.  Kohtuullinen räätälöinti (helman, hihojen pituuden tai esim. rinnanympäryksen mitan muutokset) sisältyvät hintaan. Tehtyäsi tilauksen saat minulta sähköpostia jossa varmistan tilaamasi värin saatavuuden ja tunikan koon. Voit halutessasi antaa tarkempia mittoja tunikaasi varten, annan sinulle helpot ohjeet mittojen ottamiseksi samankaltaisesta vaatteesta. Voit myös tutustua Kirke Raitatunikan mittoihin täällä . Huomioithan että kuvien värit on tietokoneella muokattu vastaamaan lankojen väriä, eivätkä ne siten välttämättä täysin vastaa lopullisen vaatteen väriä. Kuvissa on esimerkkivärejä, tilataksesi raitatunikan omilla väreillä, kerro väritoiveesi tilauksen lisätietoja -kentässä tai tee tilaus täällä Jos haluat lisätä kustom -tilaukseesi myös muita tuotteita samassa värissä, niin valitse maksutavaksi sähköpostilasku ja kerro toiveesta tilauksen lisätietoja -kentässä. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella. Tunikan toimitusaika on 14-25 arkipäivää. Saat halutessasi kuvia neuleen valmistusprosessista. Huomioithan, että kustomoiduilla neuleilla ei ole palautusoikeutta. Teen kuitenkin ehdottoman parhaani että olet tyytyväinen neuleeseesi!

  199,00 €

  Kirke Tunika, kustomoitu

  Upea Kirke Tunika valitsemassasi värissä.  Kohtuullinen räätälöinti (helman, hihojen pituuden tai esim. rinnanympäryksen mitan muutokset) sisältyvät hintaan. Tehtyäsi tilauksen saat minulta sähköpostia jossa varmistan tilaamasi värin saatavuuden ja tunikan koon. Voit halutessasi antaa tarkempia mittoja tunikaasi varten, annan sinulle helpot ohjeet mittojen ottamiseksi samankaltaisesta vaatteesta. Voit myös tutustua Kirke Tunikan mittoihin täällä.   Voit tilata myös muita Kirke -malliston tuotteita kustomoituna. Huomioithan että kuvien värit (salvian väri poislukien) on tietokoneella muokattu vastaamaan lankojen väriä, eivätkä ne siten välttämättä täysin vastaa lopullisen vaatteen väriä. Jos haluat lisätä kustom -tilaukseesi myös muita tuotteita samassa värissä, niin valitse maksutavaksi sähköpostilasku ja kerro toiveesta tilauksen lisätietoja -kentässä. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella . Tunikan toimitusaika on 14-25 arkipäivää. Saat halutessasi kuvia neuleen valmistusprosessista. Huomioithan, että kustomoiduilla neuleilla ei ole palautusoikeutta. Teen kuitenkin ehdottoman parhaani että olet tyytyväinen neuleeseesi!

  189,00 €

  Pikkuponcho, violetti

  Kudokkon Pikkuponcho on ihana yhden koon vaate, jossa on lähes saumaton rakenne. Cropped- mittaisella, ilmavalla poncholla asustat juhlamekon tai viimeistelet rantatyylin. Pelllavaneulos laskeutuu kauniisti ja on yllä supermiellyttävä ja kevyt.  Voit käyttää ponchoa monella tavalla: vinottain jolloin poncho on pisimmillään ja särmät korostuvat, ja pääntiestä tulee V-mallinen. Raitojen kulkiessa vaakatasossa lookki on selkeä ja moderni, puseromainen. Käytössä poncho hieman kasvaa pituutta neuloksen pehmetessä.  Kokeilemalla löydät linjojasi ja asuasi parhaiten myötäilevän tyylin! Yksi koko sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Katso video ponchosta täällä. Pellavaneulos ei kutita eikä nyppyynny, joten neule kestää kauniina vuodesta toiseen. Ponchon pituus puolesta/asennosta riippuen 46 - 64 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

  74,90 € 107,00 €

  Leia Jättihuivi, violetti

  Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Pellavaneule on täysin kutittamaton, se ei nyppyynny ja siinä on kaunis hohde. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona.  Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

  79,00 €

  Kirke Tunika, yksivärinen

  Upea tunika epäsymmetrisellä helmalla. V-pääntie ja pitkät hihat. Vyötäröllä hieman muotoilua. Neulos tuntuu ihanalta ihoasi vasten ja laskeutuu kauniisti. Tunikassa on graafinen siksak-kuvio, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa. Suvilla yllä koko L/XL. Neulos joustaa vaakasuunnassa, joten se muotoutuu juuri muotojesi mukaan. Käytössä neule antaa hieman myöten mitoissa ja ryhdistyy pesun myötä. Pue Kirke Tunika arkena lempifarkkujen tai leggareiden kaveriksi, tai juhlavammin korkkareiden ja hameen kanssa. Tunika valmistetaan tilauksesta ja sen toimituaika on 6-14 arkipäivää. Voit myös tilata tunikan custom- värissä Mitat (KOKO L/XL) Olka-helma 96cm (pitkä reuna) Olka-helma 68cm (lyhyt reuna) Kainalo-kainalo 58cm Lantio 62 cm Pääntien syvyys 16cm Hihan pituus 46 cm Mitat otettu tasona vaatetta venyttämättä. Helppo tapa löytää oma koko on verrata omaa, hyvin istuvaa samantyyppistä vaatetta annettuihin mittoihin. Mittoihin saa halutessaan pieniä muutoksia, esim. hihan pituutta voidaan säätää lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Kokojen välillä mitoissa eroa noin 4 cm. Ota yhteyttä jos olet epävarma omasta koostasi, mittataulukko on tulossa myöhemmin.  Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Pese neule käännettynä nurinpäin. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa.  Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  177,00 €

  Leia Liivi, useita sävyjä

  Leia Liivi on selästä avoin pellavaneuleliivi, jonka helmassa särmikäs muotoilu. Liivin selkäpuolelle on pujoteltu nyörivyö, jolla saat säädettyä liivin juuri sinulle sopivaksi. Nyörien avulla voit pukea liivin myös monella muulla tavalla.  Vyössä on koristeena hopeanväriset helmet, kerrothan tilauksen lisätiedoissa mikäli ET halua helmiä :) Leia Liivi on täydellinen throw-over vaate tuomaan perusasuusi lisää väriä ja ilmettä! Pellavaneulos on supermiellyttävä ja täysin kutittamaton, se tuntuu lämpimässä viileältä ja toisin päin. Liivin voit pukea myös viittamaisesti, tai käyttää irtohuppuna. Liivi on one-size ja se sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.  Neulottu ja viimeistelty käsityönä Oulussa. Katso myös muut monitoimineuleet . Liivin pituus on noin 88 cm olalta helmaan. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

  114,00 €

  ecokoti® Pyykkipulveri, Tutustumispakkaus, 100g

  Pakkaus sisältää 100g myrkytöntä ecokoti® Pyykkipulveria. Ecokoti® valmistaa tämän luontoystävällisen pyykkipulverin käsityönä Varkaudessa ja sille on myönnetty Avainlippu. Valittavanasi tällä hetkellä joko hajusteeton tai piparmintun tuoksuinen pyykkipulveri. Soveltuu erinomaisesti Kudokko- neuleesi pesuun pesukoneessa yhtälailla kuin kirjo- sekä valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl 6-8kg koneelliseen joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 100g pyykkipulveria riittää n. 5-10 pesukertaan. Säilytä pakkausta kuivassa ja viileässä. Ohjeet annosteluun pesukoneen koon mukaan: 3-5kg - 0,5 rkl 6-8kg - 1 rkl 9-10kg - 1,5 rkl Muista, että liiallinen pesuaineen annostelu ei takaa hyvää lopputulosta! Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti. INCI (Hajusteeton): Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola INCI (Piparminttu): Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola, Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä) PH 9.8

  4,90 €

  Lahjakortti 20-80€

  Anna lahjaksi kotimaista käsityötä!  Valitse alasvetovalikosta haluamasi summa. Tehtyäsi ja maksettuasi ostoksen saat sähköpostiisi sähköisen lahjakortin, jolla summan voi lunastaa Kudokkon verkkokaupassa. Katso kaikki lahjakortit  Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä.  Jos haluat, että lähetän lahjakortin suoraan lahjansaajalle, kirjoita silloin saajan sähköpostiosoite JA puhelinnumero tilauksen lisätietoja- kenttään. Kirjoita halutessasi myös lyhyt viesti lahjan saajalle.

  Alkaen 20,00 €

  Lahjakortti Kudokkoon 100-200€

  Anna lahjaksi kotimaista käsityötä! Valittavanasi on useampi summa.  Tehtyäsi ja maksettuasi ostoksen saat sähköpostiisi sähköisen lahjakortin, jolla summan voi lunastaa Kudokkon verkkokaupassa. Jos haluat, että lähetän lahjakortin suoraan lahjansaajalle, kirjoita silloin saajan sähköpostiosoite JA puhelinnumero tilauksen lisätietoja- kenttään. Kirjoita myös lyhyt viesti, jonka haluat minun liittävän viestiin. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. 

  Alkaen 100,00 €

  Aranea LITE- setti, useita värejä

  Kevään kukkein ja näppärin asustesetti: Aranea Tuubihuivi ja Aranea Panta Yhden kiepin tuubihuivi ja panta kaunista pitsineulosta. Pellavaneulos pysyy hyvin paikoillaan ja on ilmava. Aranea tarkoittaa seittiä, ja neuleen herkkä pinta muistuttaakin hieman hämähäkinseittiä. Käytössä tämä ribbipitsi hieman vetäytyy kasaan ja pehmenee. Pellavaneuleen hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja kuosittele reippaasti muotoonsa, höyrytä halutessasi. Höyrytys tuo pinnan tekstuurin jälleen esille. Säilytä neule väljästi viikattuna. Katso lisää kuvia huivista ja pannasta.

  64,00 €

  Aranea LUX- setti, useita värejä

  Upea Aranea Infinity huivi ja Aranea panta settinä. Käytä huivia kaksinkerroin arkena tai juhlavampaan menoon levitä olkapäille. Aranea tarkoittaa seittiä, ja neuleen herkkä pinta muistuttaakin hieman hämähäkinseittiä. Käytössä tämä ribbipitsi hieman vetäytyy kasaan ja pehmenee. Kun haluat, että pitsi tulee parhaiten esille, pesaise huivi ja höyrytä kuositellen takaisin leveyteensä, huivisi on taas kuin uusi!  Pannassa on joustava, käsin punottu osuus niskassa, joten se pysyy hyvin paikoillaan. Käytä pantaa myös nutturaverkon tapaan tai scrunchien korvikkeena! Huivin leveys 35 cm, pituus 140 cm. Pannan ympärymitta n. 55 cm, leveys 16 cm Pellavaneuleen hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja kuosittele reippaasti muotoonsa, höyrytä halutessasi. Höyrytys tuo pinnan tekstuurin jälleen esille. Säilytä neule väljästi viikattuna. Valitse oma värisi viidestä värivaihtoehdosta (katso tuotekuvat). Lisää kuvia pannasta täältä Katso lisää kuvia huivista täältä  

  88,00 €

  Leia Jättihuivi, lilja

  Leia Jättihuivi uudistuu pian, joten varastossa olevat myydään uuden version alta pois! Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Katso kaikki Leia Huivit! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

  69,00 € 79,00 €

  Leia Jättihuivi, luonnonpellava

  Leia Jättihuivi uudistuu pian joten varastossa olevat myydään uuden version alta pois tarjoushinnoin!  Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Luonnonpellavan värinen Leia on ihanan elegantti ja värjäämätön lanka sopii herkimmästä herkimmällekin hipiälle. Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

  69,00 € 79,00 €

  Leia Jättihuivi, musta

  Leia Jättihuivi uudistuu pian, joten varastossa olevat huivit myydään uuden version alta pois  tarjoushinnoin! Leia on suuri pellavaneulehuivi, jonka nimi tulee sen leijamaisesta muodosta. Käytä Leiaa arkena kaulahuivina ja juhlissa hartiahuivina, heilauta se näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Katso kaikki Leia Jättihuivit täältä   Huivin "siipiväli" on n. 216 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.68 cm, se on siis varsin reilun kokoinen! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

  69,00 € 79,00 €

  Pellavateeppari, purppura, koko XS

  Ihana teeppari jossa lyhyet hihat ja molemmin puolin avara kaula-aukko. Helmassa käänne ja Kudokkon alkuperäinen tuotemerkki. Pääntiellä hieno punosmainen viimeistely. Koonsa puolesta kävisi varmasti hyvin myös teini-ikäiselle, Uniikki ja upea, nappaa itsellesi! Malli on lyhyehkö, n. 50 cm olkapäältä helmaan.  Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Pese neule käännettynä nurinpäin. Anna kuivua luonnollisesti tasona ja kuosittele kosteana. Halutessasi höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

  44,00 € 99,00 €

  Pikkuponcho, useita värejä

  Kudokkon Pikkuponcho on ihana yhden koon vaate, jossa on lähes saumaton rakenne. Cropped- mittaisella, ilmavalla poncholla asustat niin juhlamekon kuin arkiasun. Pellavaneulos laskeutuu kauniisti ja on yllä supermiellyttävä ja kevyt.  Voit käyttää ponchoa monella tavalla: vinottain jolloin poncho on pisimmillään ja särmät korostuvat, ja pääntiestä tulee V-mallinen. Raitojen kulkiessa vaakatasossa lookki on selkeä ja moderni, puseromainen. Käytössä poncho hieman kasvaa pituutta neuloksen pehmetessä.  Kokeilemalla löydät linjojasi ja asuasi parhaiten myötäilevän tyylin! Yksi koko sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Katso video ponchosta täällä. Pellavaneulos ei kutita eikä nyppyynny, joten neule kestää kauniina vuodesta toiseen. Ponchon pituus puolesta/asennosta riippuen 46 - 64 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

  107,00 €

   "When you don't dress like everybody else, you don't have to think like everybody else" -Iris Apfel