Toimitusmaksu  4,90€, yli 150€ tilaukset aina ilman postikuluja!

Sielukkaita ja Kestäviä Neuleita 

Kudokko Ponchot

Kudokko Poncho + Maxi Poncho

Molempi parempi! Nyt voit hankkia sekä lyhyen Kudokko Ponchon että pidemmän  Maxi Ponchon edulliseen kimppahintaan! Valitse esim.  klassinen musta poncho pitkänä, ja lyhyempi Kudokko Poncho luonnonpellavaisena. Molempia ponchoja voit käyttää myös huiveina ja ne toimivat hienosti myös puettuna päällekkäin. Silloin ne myös pitävät sinut ihanan lämpimänä. Tutustu Kudokko Ponchoon Tutustu Maxi Ponchoon Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi ponchon kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä ponchon "särmistä" sen ollessa kostea.

222.00 € 248.00 €

Kudokko Poncho, useita värejä

Kudokko Poncho on ihana yhden koon vaate, jossa on lähes saumaton rakenne. Pelllavaneulos laskeutuu kauniisti, on yllä supermiellyttävä ja kevyt. Voit käyttää ponchoa monella tavalla: vinottain jolloin poncho on pisimmillään ja särmät korostuvat, ja pääntiestä tulee V-mallinen. Raitojen kulkiessa vaakatasossa lookki on selkeä ja moderni, puseromainen (kuvassa harmaa poncho on puettu näin).   Kokeilemalla löydät linjojasi ja asuasi parhaiten myötäilevän tyylin! Yksi koko sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Katso video ponchosta täällä. Pellavaneulos on supermiellyttävä ihollasi ja neule kestää kauniina vuodesta toiseen. Ponchon pituus puolesta/asennosta riippuen 46 - 64 cm Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

109.00 €

Kudokko Poncho Maxi, useita värejä

Kudokko Ponchon pidempi versio on ihana monikäyttöinen vaate, jolla viimeistelet monta tyyliä. Poncho neulotaan manuaalisella neulekoneella laadukkaasta eurooppalaisesta pellavalangasta ja viimeistellään käsin. Ponchon särmikäs muotoilu luo käsille tilan liikkua ja antaa sinun luoda aina uusia tyylejä pyöräyttämällä ponchoa ylläsi eri asentoon. Valitse moderni, tunikamainen lookki jossa raidat kulkevat vaakatasossa tai käännä helma boheemisti vinottain jolloin särmikäs muoto tulee esiin. Myös pääntie on asennosta riippuen joko korkea venepääntie tai syvempi V-pääntie. Ponchon voit kiepauttaa myös huiviksi! . Yksi koko sopii kaikille! Ponchon pituus asennosta riippuen 48- 65 cm. Ponchon saumat viimeistellään käsin neulekoneen avulla, joten ne ovat hyvin kestävät. Katso kaikki ponchot täältä. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

139.00 €

    Saat pellavaisen uutiskirjeen noin kerran kuussa.

    Tilaa Kudokkon uutiskirje tästä!