Ecokoti® pyykinpesuaineet

Kudokkossa käytetään hajusteetonta ecokoti® Pyykkipulveria ja miedosti tuoksuvaa ecokoti® Pyykkietikkaa kaikkien neuleiden viimeistyspesuihin. Neuleesi raikkaus on siis peräisin näistä kotimaisista, käsityönä valmistetuista pyykinpesuaineista.

Tilaa näppärä tutustumispakkaus ja kokeile!

ecokoti® Pyykkietikka, Tutustumispakkaus, 100ml

Ecokoti® Pyykkietikka on kotimainen ja myrkytön huuhteluaine pyykinpesuun. Metsän Kutsu pyykkitetikassa on hento havuinen tuoksu, ja se sopii erityisen hyvin herkkäihoisille. Käyttö: Annostele pyykkietikkaa 2 korkillista pyykkikoneen huuhteluainelokeroon. Ravista pulloa aina ennen käyttöä, koska eteerinen öljy ei sekoitu nesteeseen. Ecokoti® Pyykkietikka mm. pehmentää pyykin ja kirkastaa kankaat ei haurastuta vaatteiden elastisuutta poistaa tuoksuja ja tekee pyykistä raikkaan poistaa öljy- sekä rasvatahroja poistaa kalkkia ja saostumia tekee äärettömän hyvää pesukoneellesi! INCI (Metsän Kutsu): Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Vesi (Aqua), Uutettu havu (Picea Abies)

4,90 €

ecokoti® Pyykkipulveri, Tutustumispakkaus, 100g

Pakkaus sisältää 100g myrkytöntä ecokoti® Pyykkipulveria. Ecokoti® valmistaa tämän luontoystävällisen pyykkipulverin käsityönä Varkaudessa ja sille on myönnetty Avainlippu. Valittavanasi tällä hetkellä joko hajusteeton tai piparmintun tuoksuinen pyykkipulveri. Soveltuu erinomaisesti Kudokko- neuleesi pesuun pesukoneessa yhtälailla kuin kirjo- sekä valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl 6-8kg koneelliseen joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 100g pyykkipulveria riittää n. 5-10 pesukertaan. Säilytä pakkausta kuivassa ja viileässä. Ohjeet annosteluun pesukoneen koon mukaan: 3-5kg - 0,5 rkl 6-8kg - 1 rkl 9-10kg - 1,5 rkl Muista, että liiallinen pesuaineen annostelu ei takaa hyvää lopputulosta! Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti. INCI (Hajusteeton): Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola INCI (Piparminttu): Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola, Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä) PH 9.8

4,90 €

    Takaisin etusivulle