Kustom -neuleet

Artemis Kietaisuneule, kustomoitu

Artemis custom- väreissä. Voit valita myös muun sävyn kuin valikossa. Kustom Artemikseen saat halutessasi esim. lisää pituutta nauhoihin tai saumapuolen pituuteen. Toimitusaika 14-20 päivää (toimitusaika riippuu paljolti siitä kauanko langan saapumisessa kestää). Artemis on monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu edelläkävijän monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin.  Kietaisuneule on huivimainen asuste jonka voit pukea kietaisutopiksi tai boleroksi, käyttää ponchomaisena puserona tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Käyttötapoja on yhtä monta kuin pukijaakin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Artemis on upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Katso kaikki Artemikset  täältä Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

129,00 €

Kirke Raitatunika, kustomoitu

Upea Kirke Raitatunika valitsemassasi värissä.  Kohtuullinen räätälöinti (helman, hihojen pituuden tai esim. rinnanympäryksen mitan muutokset) sisältyvät hintaan. Tehtyäsi tilauksen saat minulta sähköpostia jossa varmistan tilaamasi värin saatavuuden ja tunikan koon. Voit halutessasi antaa tarkempia mittoja tunikaasi varten, annan sinulle helpot ohjeet mittojen ottamiseksi samankaltaisesta vaatteesta. Voit myös tutustua Kirke Raitatunikan mittoihin täällä . Huomioithan että kuvien värit on tietokoneella muokattu vastaamaan lankojen väriä, eivätkä ne siten välttämättä täysin vastaa lopullisen vaatteen väriä. Kuvissa on esimerkkivärejä, tilataksesi raitatunikan omilla väreillä, kerro väritoiveesi tilauksen lisätietoja -kentässä tai tee tilaus täällä Jos haluat lisätä kustom -tilaukseesi myös muita tuotteita samassa värissä, niin valitse maksutavaksi sähköpostilasku ja kerro toiveesta tilauksen lisätietoja -kentässä. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella. Tunikan toimitusaika on 14-25 arkipäivää. Saat halutessasi kuvia neuleen valmistusprosessista. Huomioithan, että kustomoiduilla neuleilla ei ole palautusoikeutta. Teen kuitenkin ehdottoman parhaani että olet tyytyväinen neuleeseesi!

199,00 €

Kirke Tunika, kustomoitu

Upea Kirke Tunika valitsemassasi värissä.  Kohtuullinen räätälöinti (helman, hihojen pituuden tai esim. rinnanympäryksen mitan muutokset) sisältyvät hintaan. Tehtyäsi tilauksen saat minulta sähköpostia jossa varmistan tilaamasi värin saatavuuden ja tunikan koon. Voit halutessasi antaa tarkempia mittoja tunikaasi varten, annan sinulle helpot ohjeet mittojen ottamiseksi samankaltaisesta vaatteesta. Voit myös tutustua Kirke Tunikan mittoihin täällä.   Voit tilata myös muita Kirke -malliston tuotteita kustomoituna. Huomioithan että kuvien värit (salvian väri poislukien) on tietokoneella muokattu vastaamaan lankojen väriä, eivätkä ne siten välttämättä täysin vastaa lopullisen vaatteen väriä. Jos haluat lisätä kustom -tilaukseesi myös muita tuotteita samassa värissä, niin valitse maksutavaksi sähköpostilasku ja kerro toiveesta tilauksen lisätietoja -kentässä. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella . Tunikan toimitusaika on 14-25 arkipäivää. Saat halutessasi kuvia neuleen valmistusprosessista. Huomioithan, että kustomoiduilla neuleilla ei ole palautusoikeutta. Teen kuitenkin ehdottoman parhaani että olet tyytyväinen neuleeseesi!

189,00 €

    Etkö löydä suosikkituotettasi kustomoituna? Eipä hätää, täytä vain alla oleva lomake niin tehdään neuleunelmistasi totta!