Aranea Tuubihuivi, useita sävyjä

Aranea on yhden kiepin pellavatuubihuivi, joka pitää viiman loitolla ja viimeistelee asun kuin asun kaikkina vuodenaikoina. Ihana takin kanssa pidettävänä sekä sisähuivina.

Aranea on latinaa ja tarkoittaa seittiä, jota huivin kaunis pitsimäinen pinta muistuttaa. Huivi on miellyttävä ihoa vasten ja täysin kutittamaton.

Huivin mitat:

pituus 60 cm, korkeus 32 cm

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista eettistä käsityötä
  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, vaan tuntuu miellyttävän ylelliseltä ihoasi vasten, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä
  • Helppohoitoinen - hienopesu koneessa ja tuuletus
  • Toimitus XXS pakettina postilaatikkoosi saakka

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.


Valitse variaatio:

36,00 €