toimitus 5,90€  | yli 110€ tilauksiin 0€  

Freija ponchotunika, useita värejä

uutuus

Freija on huoleton ja tyylikäs yhdistelmä tunikaa ja ponchoa. Freijassa on toisella sivulla hihansuu ja toisella puolen halkio. Se on myös toiselta puolen reilusti pidempi kuin toiselta - voit käyttää sitä mielesi ja asusi mukaan joko pitkä puoli edessä tai takana. Pääntie laskostuu kauniisti.

 Saatavilla useassa upeassa sävyssä, katso sävykartta tuotekuvista!

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista, zero waste -tuotantona valmistettua käsityötä
  • Pellavaneulos laskeutuu kauniisti, siinä on kaunis hohde, se ei kutita herkintäkään ihoa eikä nyppyynny käytössä
  • Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXXL kokoiselle
  • Monikäyttöinen, epäsymmetrinen malli

Lyhyen puolen pisin kohta: n.70 cm

Pitkän puolen pisin  kohta: 90 cm

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

97,00 €
Näitkö jo nämä tuotteet?