Kirke- mekko hihoilla

Kirke on rento ja tarvittaessa juhlava pellavaneulemekko, jossa on lyhyet tilavat hihat ja upea, muotoon neulottu epäsymmetrinen helma.

Voit käyttää Kirkeä mielesi mukaan joko V-pääntie tai venepääntie edessä. Siksak-kuvioinen pinta hohtaa väriä kauniisti ja tuo mekkoon lisäilmettä. Mekko tuntuu ylelliseltä yllä ja laskeutuu kauniisti.

HUOM! Neulos on hieman läpikuultavaa joten yksinään käytettynä mekon alle kannattaa pukea musta alusmekko, tai vaihtoehtoisesti toppi ja lahjehousut.

Kylmempinä vuodenaikoina Kirke toimii hienosti esim. leggareiden ja topin kanssa, jolloin alusmekkoa ei luonnollisestikaan tarvita :)

Mekko on mitoitukseltaan rento ja väljähkö. Kehotan valitsemaan mekon pienemmän käyttökoon mukaan jos haluat vartalonmyötäisen tyylin.

Mekko ei kutistu pesussa, mutta antaa käytössä jonkin verran periksi, ja vetäytyy taas pesun jälkeen mittoihinsa.

Hyvä keino valita oikea koko on verratta oheisia mittoja olemassa olevaan, mitoiltaan sopivaan, samankaltaiseen vaatteeseesi.

Koon M/L mitat (mitattuna tasona venyttämättä) :

Helman pisin kohta: 130 cm (olkapäältä mitattuna)

Helman lyhin kohta: 90 cm

Vyötärön kapein kohta: 45 cm

Lantio: 53 cm

Saatavilla myös custom väreissä, värikartta on laaja ja kaunis, ota yhteyttä niin etsitään lempivärisi 

Mekolla on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

Säilytä neule väljästi viikattuna.

Valitse variaatio:

222,00 €
Please select variants first