Kirke Tunika custom väreillä

Suunnitellaan oma Kirke tunikasi juuri sinun väreissä!. Tuotekuvissa näet esimerkkejä värivaihtoehdoista. Värikartta on varsin kattava.

Custom tunika voidaan toteuttaa yhdessä värissä, kahdella/kolmella värillä raidoitettuna tai väriblokattuna. Raidoitus voi myös koskea esim. vain hihoja muun tunikan ollessa yksivärinen. Väriblokatussa tunikassa voi esim. takakappale olla yhtä väriä, ja etukappale toista. 

Hintaan sisältyy konsultointi sähköpostitse, whatsapissa tai puhelimitse. Tehtyäsi tilauksen otan sinuun yhteyttä niin jutellaan tunikan värityksestä ja autan löytämään juuri oikeat sävyt.

Neulos tuntuu ihanalta ihoasi vasten ja laskeutuu kauniisti. Tunikassa on rouhea siksak-kuvio, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa.

Pue arkena lempileggareiden kaveriksi, iltamenoissa vaikkapa nahkahameen kanssa.

Custom tunikan toimituaika on noin 30 päivää.

Mitat (KOKO S/M)

Olka-helma 96cm (pitkä reuna)

Olka-helma 68cm (lyhyt reuna)

Kainalo-kainalo 47cm

Lantio 50 cm

Pääntien syvyys 17cm

Hihan pituus 42cm

Mitat otettu tasona vaatetta venyttämättä. Mittoihin voi haluessaan tehdä pieniä muutoksia, esim. hihan pituutta säätää lyhyemmäksi tai pidemmäksi.

HUOM! Tilauksesta myös muita värejä! Ota yhteyttä tilataksesi tunikan customina. 

Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi.

Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!


Valitse variaatio:

Alkaen 184,00 €
Please select variants first