PROTO Terissa, hihapoolo

Protohinta -20%

Terissan mallikappale edulliseen hintaan. Neuletta on käytetty kuvauksissa, mutta se on täysin uudenveroinen. Pellavaneuloksessa on kaunis, eläväinen pinta ja siinä kaunis hohde.
 
 Terissa on täydellinen kerrospukeutumiseen, se lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta. Esimerkiksi merinovillan kerrostettuna erittäin lämmin.

Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippupääntie laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen.

Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä. 

Toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi.

Saatavilla myös muissa väreissä 

Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä, jos haluaisit muutoksia kokoon.

Huom! Joillain näytöillä hihapoolo saattaa näyttää punaisemmalta kuin todellisuudessa. Väri on lämmin, punaiseen taittava suklaanruskea.

Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi.

Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

Valitse variaatio:

95,00 € 118,00 €
Please select variants first

Kokoelmat