toimitus 5,90€  | yli 110€ tilauksiin 0€  

Leia Liivi, jalokivipetrooli

-13%

Leia Liivi on selästä avoin pellavaneuleliivi, jonka helmassa särmikäs muotoilu. Täydellinen throw-over vaate tuomaan perusasuusi lisää väriä ja ilmettä. Liivi muuntuu halutessasi myös viittamaiseksi olkapäiden lämmittäjäksi ja jopa avoselkäiseksi topiksi.

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Toimitus XXS -pakettina postilaatikkoon saakka - yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus

Liivin selkäpuolelle on pujoteltu nyörivyö, jolla saat säädettyä liivin juuri sinulle sopivaksi. Nyörien avulla voit pukea liivin myös topiksi (katso tuotekuvat). Vyössä on koristeena hopeanväriset/pronssinväriset helmet. Liivin voit pukea myös viittamaisesti, 

Liivi on one-size ja se sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. 

Liivin pituus on noin 88 cm olalta helmaan.

Katso myös muut kameleonttineuleet.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

99,00 € 114,00 €