// /

Minerva Poncho, jalokivipetrooli

Minerva Poncho on helppo, tyylikäs ja monikäyttöinen vaate, jolla viimeistelet monta tyyliä. 

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista käsityötä
  • Pellavaneulos on ihana ylläsi, se laskeutuu kauniisti ja siinä on kaunis hohde
  • Jalokivipetrooli on upea, syvä väri joka sopii moneen ihonsävyyn
  • Yhden koon vaate, joka sopii XS-XXL kokoiselle
  • Poncholla on ilmainen toimitus
  • Saatavilla myös muissa väreissä

Poncho neulotaan manuaalisella neulekoneella laadukkaasta eurooppalaisesta pellavalangasta ja viimeistellään käsin.

Poncho on yhden koon vaate joka istuu parhaiten S koosta XXL kokoon saakka. Tuotekuvista saat vinkkiä, siihen kuinka poncho juuri sinun yllesi asettuisi. Pyöräyttämällä ponchoa uuteen asentoon löydät juuri sinun vartalollesi tai päivän asuun parhaan tyylin.

Ponchon särmikäs muotoilu luo käsille tilan liikkua ja antaa sinun luoda aina uusia tyylejä mielialan ja asun mukaan. Valitse moderni, tunikamainen lookki jossa raidat kulkevat vaakatasossa tai käännä helma  vinottain jolloin särmikäs muoto tulee esiin. 

Pääntie on asennosta riippuen joko korkea venepääntie tai syvempi V-pääntie.

Ponchon voit kiepauttaa myös huiviksi tai solmia särmistään eri asentoihin.

Yksi koko, joka sopii parhaiten S-XXL kokoiselle (malli on M kokoinen ja 167cm pitkä)

Ponchon pisin reuna n. 69 cm

Ponchon lyhin reuna n. 56 cm.

Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa.

Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi.

Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

139,00 €

Tämän kanssa ostettiin myös...

Artemis Kietaisuneule, musta, jälleenmyyjältä palautunut

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Tarjoushintaan yksi jälleenmyyjältä palautunut musta kietaisuneule! Neuleen tuotemerkki on edellistä mallia - muuten tämä Artemis on aivan samanlainen kuin muutkin kietaisuneuleet - upea löytö siis! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

111,00 € 129,00 €

Ravena kameleonttineule, musta

Ravena on pehmeästä, mustasta 100% pellavasta neulottu monitoimineule. Sen kappaleet on viistotettu kauniisti laskeutuvan, gootahtavan vaikutelman saamiseksi. Tämä luksushuitula toimii päällikerroksena jakun/liivin/neuletakin asemasta, muuntautuen perusasennostan ponchoksi, viitaksi ja muhkeaksi huiviksi. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Neuleessa pronssinväriset painonapit,joiden avulla voit pukea sen monella tavalla Yksi ekstranappi ja lanka mukana - voit itse ommella lisänapin haluamaasi paikkaan. Yksi koko sopii parhaiten S-XXXL kokoiselle Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Ravenalle aina ilmainen toimitus! Neulotaan tilauksesta -toimitusaika noin 7 arkipäivää Perusasennossaan kappaleet tulevat  rinnan päälle ja taakse jää korkeahko halkio. Kainaloiden alla ja miehustassa on painonapit.  Hienostunut ponchomainen tyyli saavutetaan kun selän halkio tuodaan käsivarren päälle, ja pitkät kappaleet tuodaan toinen rinnan päälle ja toinen selän puolelle. Kappaleen leveys noin 36 cm Kappaleen pituus olalta lyhempään kulmaan noin 80 cm . Neuleessa saattaa tekotavasta johtuen olla pientä epäsymmetrisyyttä.  Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40 asteessa samansävyisten kanssa. Käytä pesupussia. Kuivaa tasona ja kuosittele reippaasti muotoonsa. höyrytä halutessasi.  Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

144,00 €

Deanna poncho, useita värejä

Deanna Poncho on helppo ja tyylikäs yläosa kesään. Saatavilla ihania kontrastisävyisiä vaihtoehtoja ja tärkeimmät värit "sinkkuina". 100% pehmeää pellavaa Kotimaista käsityötä Pellavaneulos on ihana ylläsi, se laskeutuu kauniisti ja siinä on kaunis hohde Kolmiomalli, pisin kohta noin 88cm, sivuttain puettuna lyhin kohta n. 46 cm Yhden koon vaate, joka sopii XS-XXL kokoiselle Poncholla on ilmainen toimitus Deanna tarkoittaa "jumalaista" ja sitä tämä poncho onkin -se on ihanan liehuva ja sopivasti peittävä. Ihanteellinen helleasuna tai rannalla. Pääntie ei ole tiukka, mutta ei liian avarakaan, ja se asettuu juuri sinulle sopivasti muutaman käyttökerran aikana. Kesäaikana Toimitus n. 7 työpäivän sisällä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa. Henkarin painaumia välttääksesi säilytä neule mieluiten väljästi viikattuna. Jos kuitenkin säilytät hengarilla niin pyöräytä välillä ponchoa eri asentoon, jotta painaumia ei pääse muodostumaan!

Alkaen 114,00 €

Artemis Kietaisuneule, valkoinen

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

129,00 €

Leia Liivi, luonnonpellava

Leia Liivi on selästä avoin pellavaneuleliivi, jonka helmassa särmikäs muotoilu. Liivin selkäpuolelle on pujoteltu nyörivyö, jolla saat säädettyä liivin juuri sinulle sopivaksi. Nyörien avulla voit pukea liivin myös monella muulla tavalla.  Vyössä on koristeena pronssinväriset helmet, kerrothan tilauksen lisätiedoissa mikäli ET halua helmiä :) Leia Liivi on täydellinen throw-over vaate tuomaan perusasuusi lisää väriä ja ilmettä! Pellavaneulos on supermiellyttävä ja täysin kutittamaton, se tuntuu lämpimässä viileältä ja toisin päin. Liivin voit pukea myös viittamaisesti, tai käyttää irtohuppuna. Saatavilla myös mustana. Liivi on one-size ja se sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.  Neulottu ja viimeistelty käsityönä Oulussa. Katso myös muut kameleonttineuleet . Liivin pituus on noin 88 cm olalta helmaan. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

111,00 €

Artemis Kietaisuneule, musta & jalokivipetrooli

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

129,00 €

Leia Liivi, musta & jalokivipetrooli

Leia Liivi on selästä avoin pellavaneuleliivi, jonka helmassa särmikäs muotoilu. Liivin selkäpuolelle on pujoteltu nyörivyö, jolla saat säädettyä liivin juuri sinulle sopivaksi. Nyörien avulla voit pukea liivin myös monella muulla tavalla.  Vyössä on koristeena hopeanväriset/pronssinväriset helmet, kerrothan tilauksen lisätiedoissa mikäli ET halua helmiä :) Leia Liivi on täydellinen throw-over vaate tuomaan perusasuusi lisää väriä ja ilmettä! Pellavaneulos on supermiellyttävä ja täysin kutittamaton, se tuntuu lämpimässä viileältä ja toisin päin. Liivin voit pukea myös viittamaisesti, tai käyttää irtohuppuna. Liivi on one-size ja se sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.  Neulottu ja viimeistelty käsityönä Oulussa. Katso myös muut kameleonttineuleet . Liivin pituus on noin 88 cm olalta helmaan. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

114,00 €

Penelope hihaneule, useita värejä

Muuntuva, pehmeästä 100% pellavasta neulottu hihaneule Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Eläväistä, joustavaa ribbimäistä neulosta Yksi koko sopii useimmille Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, pestävä ja ekologinen Ilmainen toimitus hihaneuleelle Kevään 2022 uutuus on ihana Penelope hihaneule. Se on ultracropattu, mielettömän mukava ja helppo yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin.  Voit käyttää hihaneuletta myös bolerona tai lisätä siihen sananmukaisesti twistiä luodaksesi tyylikkään, epäsymmerisen kaula-aukon. Myös boleroksi puettaessa tee niskaan yksi tai kiepautusta jotta saat kuvien mukaisen tyylin luotua. Ylellisen tuntoinen pellavaneule on täydellinen kerrospukeutumiseen ja lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta. Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä , jos tarvitset muutoksia kokoon. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

Alkaen 99,00 €

Artemis Kietaisuneule, luonnonpellava

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

129,00 €

Terissa hihapoolo, useita värejä

Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia, niskaa ja dekolteeta. Pellavaneulos on sileä ja ylellisen tunotinen ihoa vasten. Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippukaulus laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen. Muuntuva, pehmeästä 100% pellavasta neulottu hihaneule Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Eläväistä, joustavaa ribbimäistä neulosta Yksi koko, joka sopii parhaiten S-XXL kokoiselle Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, pestävä ja ekologinen Ilmainen toimitus hihaneuleelle Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä.  Terissa toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi. Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä , jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä.  Huom! Kuvissa Suvilla on yllä suklaanruskea sävy. Ruosteenpunaisen sävystä näet kuvia esim. täällä . Kannattaa tiedustella myös muita värejä, tilaan värejä myös asiakkaiden toiveiden perusteella :) Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

129,00 €