Sansa Setti, useita värejä

Valmistaudu viileneviin aamuihin näppärällä ja ylellisellä Sansa asustesetillä. Pehmeästä silkkialpakkalangasta ja rouheasta pellavasta neulotuilla unelmanpehmeillä ranteenlämmittimillä sekä monitoimituubilla.

Kämmekkäät tuovat käsille ja ranteille lämpöä sekä yksinään että sormikkaiden kanssa. Ne ovat niin ihanan tuntoiset että et ehkä halua riisua niitä sisätiloissakaan, ja ne ovatkin oivat tuomaan ilmettä asuusi myös siätiloissa.

Tuubia voit käyttää huivina takin kanssa sekä sisätiloissa irtokauluksena tuomassa lisälämpöä ja jujua asuusi. Tuubin pyöräytät turbaanipipoksi solmimalla halkiot pään päälle tai niskaan. Voit myös rullata tuubin pannaksi.

Sansa- asusteet eivät kutita herkkääkään ihoa, eivätkä hiosta, vaan tuovat juuri sopivasti lämpöä ihollesi. Neulos on joustavaa ja kaunis molemmin puolin, valitse toinen puoli kun toinen alkaa kyllästyttää.

Tuubihuivi on normaali naisen koko, joka sopii useimmille.

Tuubin korkeus 38cm (ilman käännettä), ympärysmitta 65 cm.

Kämmekkäiden pituus n. 15 cm.

Hoitoohje: Tuuletus ja varovainen käsinpesu silkille taroitetulla pesuaineella/nestemäisellä pesuaineella. Yhden pisteen höyrytys. Ei konepesua tai rumpukuivausta!

Valitse variaatio:

69.00 €
Please select variants first