toimitus 5,90€  | yli 110€ tilauksiin 0€  

Stella huivi, Kivililja

Stella on kahdesta kappaleesta koostettu pitkä huivi, jossa on trendikäs ja raikas lookki. Pintana on "Kudokkon sileä", eli sileä neulos, jota rytmittävät eleettömät pitsiraidat tuovat huiviin lisäilmettä. Stella toimii erinomaisesti kaulahuivina niin takin kanssa kuin sisätiloissakin.

Tätä herkkää väriyhdistemää on toistaiseksi vain yksi kappale saatavilla!

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Toimitus XXS -pakettina postilaatikkoon saakka - yli 110€ tilauksiin ilmainen toimitus

Pituus noin 220cm

Leveys korkeimmassa kohdassa noin 50 cm

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

72,00 €