Stella huivi, yksivärinen

Stella on kahdesta kappaleesta koostettu suuri huivi, jossa on hieman epäsymmetrinen, kiinnostava muoto. Pintana on tuttu "Kudokkon sileä", eli sileä neulos, jota rytmittävät eleettömät pitsiraidat. Stella toimii erinomaisesti niin hartiolle levitettynä kuin kaulahuivinakin. Voit myös sitoa sen lanteillesi tai epäsymmetriseksi topiksi. 

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista eettistä käsityötä
  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä
  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla
  • Toimitus XXS -pakettina postilaatikkoon saakka - yli 110€ tilauksiin ilmainen toimitus

Pituus noin 220cm

Leveys korkeimmassa kohdassa noin 50 cm

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

77,00 €