vähintään 111€ arvoiseen tilaukseen ilmainen toimitus!

Koodilla ENNAKKO20 saat 20% kaikista ennakkotilauksista <3

Maia Huivi, ennakkomyynti

Maia huivi on upea, suurehko pellavaneulehuivi, jossa on särmikkäästi muotoillut päät. Sileää pintaa rytmittävät pitsiraidat tuovat huiviin ilmettä. Maiaa voit käyttää juhlavana hartiahuivina ja kaulahuivina ympäri vuoden. Huivin voi sitoa "särmistään" eri asentoihin. Se myös asettuu takin alle hyvin päihin kapenevan muotonsa ansiosta, 100% pehmeää pellavaa Kotimaista eettistä käsityötä Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, vaan tuntuu miellyttävän ylelliseltä ihoasi vasten, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä Helppohoitoinen -  harvoin tehtävä vesipesu, ja voit pestä tavallisessa hienopesussa Toimitus XXS pakettina postilaatikkoosi saakka HUIVIN MITAT Pituus: n. 240 cm Leveys: n. 42 cm Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi. Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa. Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista. Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

74,00 €

  Vaatteiden yö - ennakkotilaus

  Koosta unelmiesi Kudokko -neule! Voit valita minkä tahansa alla olevista tuotteista missä tahansa ennakkosävykartan värissä! 26-28.5 välisenä aikaa saat 20%  alennuksen ennakkomyyntituotteista koodilla ENNAKKO20 


  Huom! 

  Huomioithan, että ennakkotilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta .  Tilatessasi kirjoita tilauksen "lisätietoja" -kenttään myös varasijalla oleva sävy. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan kesä-heinäkuussa.

   Alekoodi on tarkoitettu vain ennakkotuotteille, teethän erillisen tilauksen muille normaalihintaisille tai jo valmiiksi alennetuille tuotteille (valitse vain toimitustavaksi "Nouto Kudokkosta" mahdollisten tuplapostikulujen välttämiseksi, yhdistän tilaukset samaan pakettiin). Kiitos!

  Eikö suosikkineuleesi ollut listalla? Ei hätää, voit ennakkotilata myös muita malleja! Ota yhteyttä ja kerro toiveesi