Maksaminen Kudokkon verkkokaupassa

Tällä hetkellä maksutapoina ovat maksu Paytrailin maksupainikkeiden kautta tai maksu Pay Palin kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Maksaminen Pay Palilla

Maksaaksesi Pay Palilla klikkaa ikonia ja kirjaudu tilillesi. Saan tiedon maksusta ja toimitan tilatut tuotteet mahdollisimman pian. Huomioithan, että useimmat tuotteet valmistetaan tilausten mukaan, joten niiden toimitusaika on 5-14 päivää tuotteesta riippuen.

Huom! Jos tulit kauppaan suoraan instagramista tai facebookista, voi Paypalilla maksamisessa olla ongelmaa. Tule siinä tapauksessa takaisin kauppaan suoraan selaimesta ja yritä uudelleen.

Poikkeuksena maksutapaan on korttimaksu maksupäätteellä tai käteismaksu kun noudat tuotteen Kudokkon pajalta Oulussa.

Toimitusaika

Useimmat neuleet valmistetaan tilauksesta, joten niiden toimitusaika on 3-20 arkipäivää tuotteesta riippuen. Pääsääntöisesti tuotteiden toimitusaika on noin viikko. Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse jos toimitusaika venyy.

Toimitustavat

Toimitusmaksu alle 111€ tilauksiin on 5,90€.

Vähintään 111€ tilauksille ilmainen toimitus!

Tilauksesi lähetetään painosta riippuen joko XXS -pakettina tai postipakettina. Yleisin toimitustapa on xxs-paketti, jolloin saat tilauksen postilaatikkoosi saakka. Jos tuotteita on useampi toimitetaan tilauksesi lähimpään postin toimipisteeseen tai automaatiin. Voit kirjoittaa haluamasi Postin automaatin lisätietoja- kenttään.

Palautus

Sinun on mahdollista palauttaa tai vaihtaa tuote 14 vrk. sisällä tuotteen toimituksesta. 14 päivää lasketaan alkavaksi siitä kun lähetys on luovutettu asiakkaalle.

Kaikki palautukset ja vaihdot sovitaan erikseen. Palautettujen tuotteiden tulee olla moitteettomassa kunnossa. Kun palautettu tuote on tarkistettu ja todettu moitteettomaksi palautetaan tuotteen summa Paytrailin järjestelmän kautta tilillesi.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteesseen miina.piippo@kudokko.fi jos olet tyytymätön tuotteseen tai haluat muusta syystä vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Yleensä vaihto toiseen tuotteeseen onnistuu. Palautuksesta aiheutuvat postikulut jäävät asiakkaan hoidettavaksi.

Noutamatta jääneistä toimituksista peritään 15,90€ käsittelymaksu.