Artemis Kietaisuneule, luonnonpellava

Artemis on monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu edelläkävijän monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Luonnonpellavan värinen Artemis on myös erittäin kaunis asuste modernille morsiamelle, ja mikä parasta sille on varmasti käyttöä myös häiden jälkeen!

Artemiksen voi kietaista puseroksi kahdella eri tavalla. Kietaistuna ristikkäin eteen sauma jää taakse ja neule korostaa kauniisti vyötäröä. Sauman ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi.

Joka kerta pukiessasi neuleen voit valita, jätätkö saumapuolen liehumaan vapaasti vai sidotko neuleen vartalonmyötäisesti.

Artemis on siis täydellinen, kun haluat korostaa tiettyä kohtaa ja häivyttää toista, sinä valitset mitä haluat korostaa ja mitä peittää! Kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule ei koskaan jää sinulle liian pieneksi tai liian suureksi.

Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu.

Samoin helmassa on punosmainen viimeistely.

Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.

Sauman pituus n.46cm,

Solmimisnauhan pituus n.60 cm.

Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää.

Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Lisää tapoja pukea Artemis:

Pariisitar:

Sauman ollessa toisen olkapään ja olkavarren suuntaisesti vie neuleen toinen "häntä" kainalon alta ja tuo yli toisen hartian, toinen häntä kiertää myös olan yli ja eteen. Solmi nauhat rinnalle.

Vilukissa:

Sauma edessä, takana tai sivulla, kieputa molemmat hännät kaulan ympärille, saat suuren kaulahuivin joka suojaa myös ylävartalosi.

Vapaamatkustajatar:

"Paketoi" nauhat (ks. kuva) ja anna neuleen riippua vapaasti olkapäilläsi.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

Säilytä neule väljästi viikattuna.

Valitse variaatio:

124.00 €
Please select variants first