Kirke Tunika, täyspitkä hiha

Upea tunika epäsymmetrisellä helmalla. V-pääntie ja pitkät hihat. Vyötäröllä hieman muotoilua. Neulos on graafista siksak-kuviota, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa.

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista eettistä käsityötä
  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, vaan tuntuu miellyttävän ylelliseltä ihoasi vasten, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä
  • Helppohoitoinen - harvoin tehtävä vesipesu, ja voit pestä tavallisessa hienopesussa
  • Ilmainen toimitus

Suvilla yllä koko M/L. Neulos joustaa vaakasuunnassa, joten se muotoutuu juuri muotojesi mukaan. Käytössä neule antaa hieman myöten mitoissa ja ryhdistyy jälleen pesun myötä.

Pue Kirke Tunika arkena lempifarkkujen tai leggareiden kaveriksi, tai juhlavammin korkkareiden ja hameen kanssa.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

191,00 €