Minerva Poncho, luonnonpellava

Loppuunmyyty

Kudokkon suosituimpiin tuotteisiin kuuluva Minerva Poncho on helppo, tyylikäs ja monikäyttöinen vaate. Pyöräyttämällä ponchoa uuteen asentoon löydät juuri sinun vartalollesi tai päivän asuun parhaan tyylin.

Ponchon särmikäs muotoilu luo käsille tilan liikkua ja antaa sinun luoda aina uusia tyylejä mielialan ja asun mukaan. Valitse moderni, tunikamainen lookki, jossa raidat kulkevat vaakatasossa tai käännä helma vinottain jolloin helman särmikäs muoto tulee esiin ja lookki muuttuu boheemiksi. Pääntie on asennosta riippuen joko korkea venepääntie tai syvempi V-pääntie. Kokeile kiepauttaa myös huiviksi tai solmi särmistään eri asentoihin!

•100% pehmeää pellavaa

• Kotimaista käsityötä

• Pellavaneulos laskeutuu kauniisti, siinä on kaunis hohde, se ei kutita herkintäkään ihoa eikä nyppyynny käytössä

• Yhden koon vaate, joka sopii XS-XXL kokoiselle

• Ilmainen toimitus postin S -pakettina

• Pyrin pitämään yhden valmiin mustan Minerva ponchon varastossa, mutta joskus se valmistetaan vasta tilauksesta -toimitusaika tällöin noin 7-10 arkipäivää

Yksi koko, joka sopii parhaiten S-XXL kokoiselle.  Malli käyttää kokoa M ja on 167 cm pitkä

Ponchon pituus pisimmillään  n. 69 cm

Ponchon pituus lyhimmillään n. 56 cm.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista. Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

134,00 €