Ravena jakku, musta

uutta!

Linjakas jakku kaunista pintaneulosta. Helma edessä kevyesti viistotettu. Helmassa, hihansuissa sekä edessä huolittelu. Hihat ovat väljähköt ja hieman vajaamittaiset.

Valittavana on jakku ilman kiinnitystä tai lisämaksusta kiinnitys kolmella hakasella. Jos valitset jakun ilman kiinnitystä voit halutessasi ostaa huivineulan kiinnitystä varten.
 
Ravena -jakku valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on noin 10-20 työpäivää.

Koon S/M mitat:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 54 cm

olka-helma pituus 80 cm

hihan pituus 40 cm

Koon L/XL mitat:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 58 cm

olka-helma pituus 82 cm

hihan pituus 41 cm

2XL/3XL:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 64 cm

olka-helma pituus 82 cm

hihan pituus 41 cm

Huom! Mitoissa voi olla tekotavasta johtuen vaihtelua +/- 1,5 senttiä 

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

Alkaen 166,00 €