Kudokko 2nd hand

Uutta Kudokkossa - 2nd hand neuleet! Pellavaneule kestää kauniina vuodesta toiseen, mutta joskus maku voi muuttua, tai neule jää muusta syystä käyttämättä. Toisinaan taas neule on ollut allekirjoittaneella testikäytössä tai kuvauksissa mallikappaleena. Joka tapauksessa paras Kudokko -neule on sellainen joka on aktiivisessa käytössä! Siksi haluan tarjota teille mahdollisuuden hankkia Kudokko -neule käytettynä. Kaikki 2nd hand tuotteet arvioidaan, pestään ja huolletaan ennen myyntiin laittoa. 
Tuotteilla on kuntoluokitus joka helpottaa ostopäätöksen tekemistä ja neuleen hinnoittelua.
Hankkimalla käytetyn Kudokko -neuleen saat myös hyvän käsityksen siitä miten uusi Kudokko -neule kestää aikaa, jos sellaisen päädyt myöhemmin hankkimaan. 

2nd hand tuotteiden postituksessa hyödynnän myös ylijäämä postituspakkausia ja tuotemerkkejä, joten ethän ihmettele jos pakkaus on hieman erilainen kuin tavallisesti!

Kuntoluokitus:

Priima -uutta vastaava. Käyttökertoja 0 -5, ei näkyviä käytön jälkiä.

Perus - jonkin verran käytetty neule jossa on hieman käytön jälkiä tai korjattu kohta. Useinkaan käytön jälki ei kuitenkaan  näy, vaan on enemmän tuntumaan liityvä asia -hieman käytetty neule on jo pehmeämpi kuin täysin uusi pellavaneule.  Käytön jälki voi olla myös esim. langanveto joka on korjattu, ja joka ei näy normaalikäytössä. Myös tuotantovaiheessa tulleet virheet neuloksessa voivat laittaa tuotteen tähän luokitukseen vaikka neule muuten olisikin uusi.

Pidetty - runsaasti käytetty neule. Pinnassa voi näkyä pientä "pesuhahtuvaa".  Runsaasti käytetty pellavaneule on usein hieman ohuempi ja pehmeämpi kuin uudempi neule, tämähän ei välttämättä herkkäihoiselle ole huono asia. Neule on käyttökelpoinen vielä pitkän aikaa!

Haluatko luovuttaa Kudokko -neuleesi 2nd hand osastolle lahjakorttia vastaan? Ota yhteyttä niin kerron lisää!