Amono Jakku, useita värejä

Sopivat halkiot sivuilla, pepun peittävä helma, kyynärpäämittaiset hihat ja elegantti sileä pinta, jota minimalistiset pitsiraidat rytmittävät, mitäpä muuta  pellavaneulejakulta voisikaan toivoa? Amono on helppo yhdistellä monenlaiseen asuun ja mukana tuleva vyö tuo lisää käyttömukavuutta.

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Amonolle aina ilmainen toimitus!

Mukana tulevan pellavanyörivyön saa pujoteltua jakkuun omalle vyötärölle sopivalle korkeudelle. Vyö neulotaan Kudokkossa samasta langasta kuin jakkukin.

Voit käyttää Amonoa myös aamutakkina. Se on myös ihanteellinen matkalle, sillä se ei vie paljoa tilaa ja on kevyt. 

Taskut saatavilla pienestä lisämaksusta, ota yhteyttä tilataksesi jakkuun taskut.

Amono valmistetaan tilauksesta, ja sen toimitusaika on 5-14 arkipäivää.

Malli on väljähkö. Suvilla on kuvissa yllä koko S/M ja hän käyttää yleensä M-kokoa.

Koon S/M mitat:

Olka-helma n. 80 cm

Hihan pituus n. 32 cm

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa. Irroita vyö pesun ajaksi.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

169,00 €