// /

Artemis Kietaisuneule, musta & jalokivipetrooli

  • Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin.
  • Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä
  • Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen
  • Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus!

Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin!

Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena!

Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi.

Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen.

Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu.

Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.

Sauman pituus n.46cm,

Solmimisnauhan pituus n.60 cm.

Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää.

Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Saatavilla myös muissa väreissä.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

Säilytä neule väljästi viikattuna.

Valitse variaatio:

129,00 €

Saattaisit pitää myös näistä...

Artemis Kietaisuneule, musta, jälleenmyyjältä palautunut

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Tarjoushintaan yksi jälleenmyyjältä palautunut musta kietaisuneule! Neuleen tuotemerkki on edellistä mallia - muuten tämä Artemis on aivan samanlainen kuin muutkin kietaisuneuleet - upea löytö siis! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

111,00 € 129,00 €

Ravena kameleonttineule, musta

Ravena on pehmeästä, mustasta 100% pellavasta neulottu monitoimineule. Sen kappaleet on viistotettu kauniisti laskeutuvan, gootahtavan vaikutelman saamiseksi. Tämä luksushuitula toimii päällikerroksena jakun/liivin/neuletakin asemasta, muuntautuen perusasennostan ponchoksi, viitaksi ja muhkeaksi huiviksi. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Neuleessa pronssinväriset painonapit,joiden avulla voit pukea sen monella tavalla Yksi ekstranappi ja lanka mukana - voit itse ommella lisänapin haluamaasi paikkaan. Yksi koko sopii parhaiten S-XXXL kokoiselle Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Ravenalle aina ilmainen toimitus! Neulotaan tilauksesta -toimitusaika noin 7 arkipäivää Perusasennossaan kappaleet tulevat  rinnan päälle ja taakse jää korkeahko halkio. Kainaloiden alla ja miehustassa on painonapit.  Hienostunut ponchomainen tyyli saavutetaan kun selän halkio tuodaan käsivarren päälle, ja pitkät kappaleet tuodaan toinen rinnan päälle ja toinen selän puolelle. Kappaleen leveys noin 36 cm Kappaleen pituus olalta lyhempään kulmaan noin 80 cm . Neuleessa saattaa tekotavasta johtuen olla pientä epäsymmetrisyyttä.  Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40 asteessa samansävyisten kanssa. Käytä pesupussia. Kuivaa tasona ja kuosittele reippaasti muotoonsa. höyrytä halutessasi.  Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

144,00 €

Artemis Kietaisuneule, musta & jalokivipetrooli

Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus! Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin! Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena! Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi. Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu. Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle. Sauman pituus n.46cm, Solmimisnauhan pituus n.60 cm. Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää. Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu! Saatavilla myös muissa väreissä. Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

129,00 €

Kirke- mekko hihoilla

Kirke on rento ja tarvittaessa juhlava pellavaneulemekko, jossa on tilavat puolihihat ja upea, muotoon neulottu epäsymmetrinen helma. Voit käyttää Kirkeä mielesi mukaan joko V-pääntie tai venepääntie edessä. Siksak-kuvioinen pinta hohtaa väriä kauniisti ja tuo mekkoon lisäilmettä. Mekko tuntuu ylelliseltä yllä ja laskeutuu kauniisti. HUOM! Neulos on hieman läpikuultavaa joten yksinään käytettynä mekon alle kannattaa pukea musta alusmekko, tai vaihtoehtoisesti toppi ja lahjehousut. Kylmempinä vuodenaikoina Kirke toimii hienosti esim. leggareiden ja topin kanssa, jolloin alusmekkoa ei luonnollisestikaan tarvita :) Mekko on istuvuudeltaan normaali. Mekko ei kutistu pesussa, mutta antaa käytössä jonkin verran periksi, ja vetäytyy taas pesun jälkeen mittoihinsa. Hyvä keino valita oikea koko on verratta oheisia mittoja olemassa olevaan, mitoiltaan sopivaan, samankaltaiseen vaatteeseesi. Mittataulukko on tulossa myöhemmin, ota yhteyttä jos tarvitset apua oikean koon valinnassa! Koon M/L mitat (mitattuna tasona venyttämättä) : Helman pisin kohta: 130 cm (olkapäältä mitattuna) Helman lyhin kohta: 90 cm Vyötärön kapein kohta: 45 cm Lantio: 53 cm Saatavilla myös custom väreissä, värikartta on laaja ja kaunis, ota yhteyttä niin etsitään lempivärisi  Mekolla on kolmen kuukauden huoltotakuu! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

269,00 €

Minerva Poncho, musta

Minerva Poncho on helppo, tyylikäs ja monikäyttöinen vaate, jolla viimeistelet monta tyyliä.  100% pehmeää pellavaa Kotimaista käsityötä Pellavaneulos on ihana ylläsi, se laskeutuu kauniisti ja siinä on kaunis hohde Yhen koon vaate, joka sopii XS-XXL kokoiselle Poncholla on ilmainen toimitus Saatavilla myös muissa väreissä  Tuotekuvista saat vinkkiä, siihen kuinka poncho juuri sinun yllesi asettuisi. Pyöräyttämällä ponchoa uuteen asentoon löydät juuri sinun vartalollesi tai päivän asuun parhaan tyylin. Kuvan malli käyttää kokoa M ja on 167 cm pitkä. Ponchon särmikäs muotoilu luo käsille tilan liikkua ja antaa sinun luoda aina uusia tyylejä mielialan ja asun mukaan. Valitse moderni, tunikamainen lookki jossa raidat kulkevat vaakatasossa tai käännä helma  vinottain jolloin särmikäs muoto tulee esiin.  Pääntie on asennosta riippuen joko korkea venepääntie tai syvempi V-pääntie. Ponchon voit kiepauttaa myös huiviksi tai solmia särmistään eri asentoihin. Ponchon pisin reuna n. 68 cm Ponchon lyhin reuna n. 55 cm. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

139,00 €

Leia huivi, musta

Leia huivi on suuri pellavaneulehuivi, joka on kaunis kuin koru. Käytä Leiaa ympäri vuoden kaulahuivina ja juhlassa näyttävänä hartiahuivina. Heilauta huivi näyttävästi olkapäälle tai sitaise se "hännistään" selkäpuolelle jolloin se toimii kuin avoselkäisenä puserona. Pellavaneulos on ylellisen tuntoinen ihoasi vasten, eikä neulos nyppyynny tai kutita. Neulos myös hohtaa väriä kauniisti. Huivin "siipiväli" on n. 196 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n.65 cm, se on siis varsin reilun kokoinen. Saatavilla myös muissa upeissa väreissä! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Muista kuin luonnonpellavaisista neuleista saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Pestyäsi huivin kannattaa se oikoa tasoksi kuivumaan. Saat sen oi'ottua kauniiksi vetämällä huivin "särmistä" sen ollessa kostea.

88,00 €

Kirke- hihaton mekko

Kirke Mekon hihaton versio on yhtä upea kuin esikuvansa. Se on mitoitukseltaan hieman vartalonmyötäisempi kuin hihallinen versio. Siinä on upea epäsymmetrinen, muotoonsa neulottu helma. Siksak-kuvioinen pintaneulos tuo mekkoon lisäilmettä. Hihansuissa on ommellut käänteet. Myös hihattomassa versiossa on sekä V-pääntie että niukka O-pääntie, joten voit aina valita kahdesta pääntiestä! Mekko tuntuu ylelliseltä yllä ja laskeutuu kauniisti. Helma on liikkeessä todella kaunis ja keventää mekon ilmettä. HUOM! Neulos on hieman läpikuultavaa joten yksinään käytettynä mekon alle kannattaa pukea musta alusmekko tai vaihtoehtoisesti toppi ja lahjehousut. Mekko ei kutistu pesussa, mutta antaa käytössä jonkin verran periksi, ja vetäytyy taas pesun jälkeen mittoihinsa. Hyvä keino valita oikea koko on verratta oheisia mittoja olemassa olevaan, mitoiltaan sopivaan, samankaltaiseen vaatteeseesi. Halutessasi tilata mekon custom- värissä voit ottaa minuun yhteyttä niin varmistetaan juuri sinulle oikea väri.  Koon M/L mitat (mitattuna tasona venyttämättä) : Helman pisin kohta: 130 cm (olkapäältä mitattuna) Helman lyhin kohta: 90 cm Vyötärön kapein kohta: 43 cm Lantio: 51 cm Mekolla on kolmen kuukauden huoltotakuu! Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa. Säilytä neule väljästi viikattuna.

Alkaen 222,00 €

Leia Liivi, musta & jalokivipetrooli

Leia Liivi on selästä avoin pellavaneuleliivi, jonka helmassa särmikäs muotoilu. Liivin selkäpuolelle on pujoteltu nyörivyö, jolla saat säädettyä liivin juuri sinulle sopivaksi. Nyörien avulla voit pukea liivin myös monella muulla tavalla.  Vyössä on koristeena hopeanväriset/pronssinväriset helmet, kerrothan tilauksen lisätiedoissa mikäli ET halua helmiä :) Leia Liivi on täydellinen throw-over vaate tuomaan perusasuusi lisää väriä ja ilmettä! Pellavaneulos on supermiellyttävä ja täysin kutittamaton, se tuntuu lämpimässä viileältä ja toisin päin. Liivin voit pukea myös viittamaisesti, tai käyttää irtohuppuna. Liivi on one-size ja se sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.  Neulottu ja viimeistelty käsityönä Oulussa. Katso myös muut kameleonttineuleet . Liivin pituus on noin 88 cm olalta helmaan. Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi. Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua.

114,00 €