// /

Artemis Kietaisuneule, musta & jalokivipetrooli

  • Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin.
  • Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä
  • Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, ja ekologinen
  • Kietaisuneuleelle aina Ilmainen toimitus!

Huivimaisen asusteen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi. Tapoja pukea Artemis on varmasti yhtä monta kuin sen käyttäjääkin!

Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu "hihamaisesti" olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena!

Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi.

Voit myös aina valita, jätätkö neuleen liehumaan vapaasti vai sidotko sen yllesi vartalonmyötäisesti. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule on aina sinulle sopivan kokoinen.

Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu.

Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.

Sauman pituus n.46cm,

Solmimisnauhan pituus n.60 cm.

Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää.

Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Saatavilla myös muissa väreissä.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää "pesuksi". Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

Säilytä neule väljästi viikattuna.

Valitse variaatio:

129,00 €

Saattaisit pitää myös näistä...

SATO Kääntoneuletakki

Ihana rento ja linjakas neuletakki, kotiin, töihin ja koruihin yhdistettynä myös juhlaan.  Takissa on kaunis pintaneulos, ja sitä voit käyttää molemmin puolin, valintasi mukaan joko rouheampi tai sileämpi pinta päälle päin. Takissa on 3/4 pituiset hihat, halkiot ja se on takaa hieman pidempi kuin edestä. Selän poikki kulkee sauma. Pidä rennosti auki, yhdistä vyöhön tai kiinnitä miehustan hakasella.  Yksi koko joka sopii parhaiten M - XL kokoiselle. Otathan yhteyttä jos tarvitset muutoksia mittoihin, pienestä lisämaksusta toteutan takin mitoillesi räätälöitynä. Pituus edessä noin 77 cm Pituus takana noin 84 cm Hoito-ohje pellavaneuleelle: Tuuleta usein, pese harvoin. Pesukoneessa pestäessä käytä hienopesua 40C°, lempeää linkousta ja mieluusti pesupussia. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana muotoonsa. Höyrytä halutessasi.

155,00 €

SATO kämmekkäät

Kauniit ranteenlämmittimet tuovat asuusi ilmettä ja pitävät kätesi lämpimänä. Käytä sisätiloissa hihojen jatkeena tai ulkona sormikkaiden päällä. Ranteenlämmittimissä on yläosassa kuminauhapunos, jonka ansiosta ne istuvat hyvin ja pysyvät hyvin kädessä. Yksi koko joka sopii useimmille. Pituus n. 18 cm Käyttöön ottaessa kämmekkäät voivat tuntua napakoilta, mutta ne antavat jonkin verran myöten käytössä. Pese ranteenlämmittimet pesupussissa ilman huuhteluainetta tai käsin. Kuosittele kosteana muotoonsa ja halutessasi höyrytä. Pesun jälkeen ranteenlämmittimet ovat jälleen napakat. 

44,00 €