Gaia shaali, ruosteenpunainen

heti varastosta!

Gaia on yksinkertaisen elegantti suorakulmainen huivi, joka sopii erityisen hyvin hartioille lämmikkeeksi sekä kaulahuiviksi. Siihen on ihana kääriytyä viileänä kesäiltana, heittää harteille juhlassa tai käyttää luottohuivina arjessa!

Huivin mitat:

pituus n. 160 cm, leveys noin 55 cm

• 100% pehmeää pellavaa

• Kotimaista käsityötä

• Pellavaneulos on ihana ylläsi, se laskeutuu kauniisti ja siinä on kaunis hohde

• Kaikille Kudokkon pellavaneuleille on myönnetty avainlippumerkki

• Pellavaneule on helppo hoitaa ja äärimmäisen kestävä

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.
Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa. 
Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu  palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista. 
Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

79,00 €