Helena nappihuivi, useita värejä

Helena on hienostunut huivi, jonka kietaiset kauniiden painonappien avulla myös hihattimeksi, kiinnität hartiahuiviksi, käytät huppuhuivina, tai runsaana, lämpimänä kaulahuivina.

Huivin päät ovat voimakkaasti viistotetut, mikä luo kauniin muodon. Nappien paikat ovat tarkoin harkitut - luot niiden avulla lähes loputtomasti tyylejä! 

Lisää tuotekuvia tulossa muista väreistä.

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista eettistä käsityötä
  • Paksuhkoa, runsasta pintaneulosta, jossa on hyvä laskeutuvuus
  • Ihanteellinen matkoilla monikäyttöisyytensä ansioista
  • Laadukkaat, helposti avattavat ja suljettavat nepparit kullan, hopean tai hematiitinsävyssä
  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä
  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

HUOM! Halutessasi napit eri värissä kuin esimerkeissä (esim musta + kulta), kirjoita vain haluamasi väri tilauksen "lisätietoja" kenttään tai ota yhteyttä jos haluat huivin toisessa värissä tai vaikkapa ilman nappeja. Kaikenlaiset variaatot onnistuvan kyllä!

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.
Valitse variaatio:

97,00 €