Leia huivi, pähkinänruskea, 2nd hand, PRIIMA

Loppuunmyyty 2nd hand

2nd hand Leia huivi pähkinänruskean värisenä. Huivia on käytetty noin viisi kertaa eikä siinä ole näkyviä käytön jälkiä. Huivi ollut käytössä kissataloudessa ja pesty miedolla hajusteettomalla pesuaineella.

Neule on ollut käytössä kissataloudessa ja sille on tehty huoltopesu hajusteettomalla pesuaineella.

Haluatko sittenkin hankkia Leia -huivin uutena?

Leia on suuri pellavaneulehuivi, joka on kaunis kuin koru ja jossa on jännittävä muotoilu. Se palvelee niin näyttävänä hartiahuivina kuin sitaistuna topiksi tai boleroksi.

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

Huivin pituus n. 200 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n. 65 cm.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

44,90 €

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä...