Leia huivi, musta

Leia on suuri pellavaneulehuivi, joka on kaunis kuin koru ja jossa on jännittävä muotoilu. Se palvelee niin näyttävänä hartiahuivina kuin sitaistuna topiksi tai boleroksi.

Huivin pituus n. 196 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n. 65 cm.  

100% pehmeää pellavaa
•Kotimaista eettistä käsityötä
•Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, se tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä
•Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla
•Toimitus postin S -pakettina - vähintään 111€ tilauksiin ilmainen toimitus

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

89,00 €

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä...

Kokoelmat