Minja tuubihuivi, OMA

Minja on kevyt ja runsas tuubihuivi kaunista ja ilmavaa  ribbineulosta. Helppo ja muuntuva asuste sekä arkeen että juhlaan.  Minjaa voit käyttää myös huppuhuivina, levittää boleron tapaan olkapäillesi tai kietoa päähäsi turbaaniksi. Yksityiskohtana Kudokkon tyylikäs, vegaanista nahkaa oleva tuotemerkki ja sille varta vasten neulottu tila.

Huivin pituus n. 180 cm ja leveys 55cm. 

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Toimitus XXS -pakettina postilaatikkoon saakka - yli 111€ tilauksiin ilmainen toimitus

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä en

Valitse variaatio:

67,00 €