Penelope hihaneule, useita värejä

Penelope hihaneule on ultracropattu, mielettömän mukava, tyylikäs ja helppo yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin. Kauniisti pussittavat hihat ja pyöreä pääntie. Penelopen päivitetty versio on täysin kaksipuoleinen ja siihen on lisätty napit kainaloiden alle, joilla lisäät tarvittaessa neuleen istuvuutta. 

  • Pehmeää, 100% pellavaa 
  • Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä
  • Eläväistä, joustavaa ribbimäistä neulosta 
  • Kudokkon tyylikäs tuotemerkki molemmin puolin
  • Yksi koko sopii useimmille
  • Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, pestävä ja ekologinen
  • Ilmainen toimitus 

Voit käyttää hihaneuletta myös bolerona tai lisätä siihen sananmukaisesti twistiä luodaksesi tyylikkään, epäsymmerisen kaula-aukon. Myös boleroksi puettaessa tee niskaan yksi tai kaksi kiepautusta jotta saat kuvien mukaisen tyylin luotua.

Ylellisen tuntoinen pellavaneule on täydellinen kerrospukeutumiseen ja lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta. Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa.

Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä, jos tarvitset muutoksia kokoon.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

117,00 €

Saattaisit pitää myös näistä....