Ravena jakku, OMA

Linjakas jakku kaunista pintaneulosta. Helma edessä kevyesti viistotettu. Helmassa, hihansuissa sekä edessä huolittelu. Hihat ovat väljähköt ja hieman vajaamittaiset.

Valittavana on jakku ilman kiinnitystä tai kiinnitys kolmella hakasella. Jos valitset jakun ilman kiinnitystä voit halutessasi ostaa huivineulan kiinnitystä varten.

OMA Ravenaan saatavilla myös muutoksia helman sekä hihojen mittaan, voit tilata esimerkiksi ekstrapituutta -pohkeeseen tai jopa nilkkoihin asti. Valitse valikosta "kustomoidut mitat"  niin otan sinuun yhteyttä sähköpostitse kustom-mittojen selvittämiseksi.

Kudokko OMA neuleiden tilaaminen:

  • valitse valikosta haluamasi sävyvaihtoehto
  • ilmoita tilauksen "lisätietoja" kentässä myös kaksi varasävyä. Tämä ihan sen takia, että joskus (harvoin) ensimmäinen valintasi voikin olla loppu tavarantoimittajalta.
  • OMA -neuleiden toimitusaika on kolmesta kuuteen viikkoa -lankatilaus tehdään joka toisen kuukauden alussa mikäli tilauksia on tarpeeksi
  • OMA -neuleilla ei ole palautusoikeutta, mutta vaihto toiseen neuleeseen on mahdollista. Teen aina parhaani, että olet tyytyväinen tilaukseesi!
  • OMA neuleille aina ilmainen toimitus

Koon S/M mitat:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 54 cm

olka-helma pituus 80 cm

hihan pituus 40 cm

Koon L/XL mitat:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 58 cm

olka-helma pituus 82 cm

hihan pituus 41 cm

2XL/3XL:

kainalo-kainalo (mitattu takakappaleesta) 64 cm

olka-helma pituus 82 cm

hihan pituus 41 cm

Huom! Mitoissa voi olla tekotavasta johtuen vaihtelua +/- 1,5 senttiä 

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

Alkaen 184,00 €