Ravena kameleonttineule, OMA

Ravena on pehmeästä, mustasta 100% pellavasta neulottu monitoimineule. Sen kappaleet on viistotettu kauniisti laskeutuvan, gootahtavan vaikutelman saamiseksi. Tämä luksushuitula toimii päällikerroksena jakun/liivin/neuletakin asemasta, muuntautuen perusasennostaan ponchoksi, viitaksi ja muhkeaksi huiviksi.

Perusasennossaan kappaleet tulevat rinnan päälle ja taakse jää korkeahko halkio. Kainaloiden alla ja miehustassa on painonapit. Hienostunut ponchomainen tyyli saavutetaan kun selän halkio tuodaan käsivarren päälle, ja pitkät kappaleet tuodaan toinen rinnan päälle ja toinen selän puolelle. Neuleessa hematiitin hohtoiset painonapit, joiden avulla "lukitset" neuleen perusasentoonsa ja luot uusia tyylejä neuleelle. 

Yksi koko, joka sopii parhaiten S-XXXL kokoiselle

Kappaleen leveys noin 36 cm

Kappaleen pituus olalta lyhimmillään n. 80 cm, pisimmillään n. 92 cm.

OMA Ravenaan saatavilla tarvittaessa lisää pituutta, ota yhteyttä jos haluat lisää pituutta tai muun kohtuullisen muutoksen Ravenaasi.

Kudokko OMA neuleiden tilaaminen:

  • valitse valikosta haluamasi sävyvaihtoehto
  • ilmoita tilauksen "lisätietoja" kentässä myös kaksi varasävyä. Tämä ihan sen takia, että joskus (harvoin) ensimmäinen valintasi voikin olla loppu tavarantoimittajalta.
  • OMA -neuleiden toimitusaika on kolmesta kuuteen viikkoa -lankatilaus tehdään joka toisen kuukauden alussa mikäli tilauksia on tarpeeksi
  • OMA -neuleilla ei ole palautusoikeutta, mutta vaihto toiseen neuleeseen on mahdollista. Teen aina parhaani, että olet tyytyväinen tilaukseesi!
  • OMA neuleille aina ilmainen toimitus

Kappaleen leveys noin 36 cm

Kappaleen pituus olalta lyhimmillään n. 80 cm, pisimmillään n. 92  cm.

Neuleessa voi tekotavasta johtuen olla pientä epäsymmetrisyyttä. 

Hoito-ohje: Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 30°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

159,00 €