Terissa hihapoolo, useita värejä

Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia, niskaa ja dekolteeta. 

Pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippukaulus laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen.

  • Muuntuva, pehmeästä 100% pellavasta neulottu hihaneule
  • Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä
  • Eläväistä, joustavaa ribbimäistä neulosta
  • Yksi koko, joka sopii parhaiten S-XXL kokoiselle
  • Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, pestävä ja ekologinen
  • Ilmainen toimitus XXS- pakettina postilaatikkoosi saakka  

Terissa toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi.

Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä, jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä. 

Huom! Kuvissa Suvilla on yllä suklaanruskea sävy. Kannattaa tiedustella myös muita värejä, tilaan värejä myös asiakkaiden toiveiden perusteella :)

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

129,00 €