Terissa hihapoolo, useita värejä

Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia ja dekolteeta. 

Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippu pääntie laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen.

Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä. 

Toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi.

Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä, jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä.

Huom! Joillain näytöillä hihapoolo saattaa näyttää punaisemmalta kuin todellisuudessa. Väri on lämmin, punaiseen taittava suklaanruskea.

Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi.

Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

Valitse variaatio:

118,00 €
Please select variants first