// /

Terissa hihapoolo, useita värejä

Maailmalla trendikäs hihapoolo Kudokkon tyyliin. Täydellinen kerrospukeutumiseen, lämmittää juuri sopivasti käsivarsia, niskaa ja dekolteeta. 

Ihanan pussittavissa hihoissa on reilusti pituutta ja kapea viimeistely hihansuissa. Savupiippukaulus laskeutuu kauniisti ja suojaa kaulaasi olematta ahdistavan tuntoinen.

Terissa hihapoolossa on Terra -huiveista tuttu pinta, ja voitkin käyttää sitä mielesi mukaan joko rouhea nurja puoli päällä päin, tai perinteinen sileä puoli päällä. 

Terissa toimii erinomaisesti myös huivina! Kiedo vain hihat kaulasi ympärille niin sinulla on muhkea, lämmittävä huivi.

Yksi koko, joka sopii useimmille. Ota yhteyttä, jos tarvitset muutoksia kokoon, tai jos haluat tilata Terissan custom-värissä. 

Huom! Kuvissa Suvilla on yllä suklaanruskea sävy, jota ei tällä hetkellä ole saatavilla. Ruosteenpunaisen sävystä näet kuvia esim. täällä.

Hoito-ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C. Anna kuivua luonnollisesti ja kuosittele kosteana ja/tai höyrytä pellavalle tarkoitetulla lämpötilalla muotoonsa. Ei rumpukuivausta! Pesun jälkeen pellavaneule ryhdistyy ja pehmenee taas käytössä silkkimäisen pehmeäksi.

Kaikki tuotteet pestään ennen viimeistelyä, joten käyttöönottopesua ei tarvitse tehdä, ellet halua!

Valitse variaatio:

Alkaen 124,00 €