Violetta Shaali, violetti-musta-beigemeleerattu

Violetta on suurehko, U- mallinen shaali, jonka voit pukea monella tavalla. Shaalin neulomisessa on käytetty kolmea ohuen ohutta pellavalankaa, joka tuo shaaliin tweedmäisen meleeratun pinnan. Pinta on toiselta puolen tummempi, ja toiselta puolelta beigemmän sävyinen.

Käytä Violetta shaalia  jakun tai ponchon asemesta niin juhlassa, vapaa-ajalla kuin töissäkin. Shaalin mukana saat suuren huivineulan jolla kiinnität neuleen tyylikkäästi haluamallasi tavalla.

  • Pitsimäinen, kolmisävyinen neulos
  • Tuotemerkki molemmin puolin - todellakin siis kääntöneule
  • Kotimaista, zero waste -tuotantona valmistettua käsityötä
  • Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXXL kokoiselle
  • Toimitus S-pakettina postin automaattiin tai toimipisteeseen
  • Monikäyttöinen, U -muotoinen malli

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

72,00 € 89,00 €