Freija ponchotunika, musta, 2nd hand, PRIIMA

Loppuunmyyty 2nd hand

2nd hand laatuinen Freija Ponchotunika. Poncho ollut allekrjoittaneella testikäytössä noin 5 kertaa, ei näkyviä käytön jälkiä, tuntuma kuin uudessa ponchossa.

Neule on ollut käytössä kissataloudessa ja sille on tehty huoltopesu  hajusteettomalla pesuaineella. 

Haluaisitko sittenkin hankkia Freija Ponchotunikan uutena?

Freija on huoleton ja tyylikäs yhdistelmä tunikaa ja ponchoa. Freijassa on toisella sivulla hihansuu ja toisella puolen halkio. Se on myös toiselta puolen pidempi kuin toiselta - voit käyttää sitä mielesi ja asusi mukaan joko pitkä puoli edessä tai takana. Pääntie laskostuu kauniisti.

Saatavilla useassa upeassa sävyssä, katso sävykartta tuotekuvista!

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista, zero waste -tuotantona valmistettua käsityötä
  • Pellavaneulos laskeutuu kauniisti, siinä on kaunis hohde, se ei kutita herkintäkään ihoa eikä nyppyynny käytössä
  • Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle
  • Monikäyttöinen, epäsymmetrinen malli

Lyhyen puolen pisin kohta: n.70 cm

Pitkän puolen pisin kohta: 90 cm

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Haluaisitko sittenkin hankkia Freija Ponchotunikan uutena?

54,90 €