Kirke Tunika, 3/4 hihat

Upea tunika epäsymmetrisellä helmalla. V-pääntie ja 3/4 hihat. Vyötäröllä hieman muotoilua. 

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Saatavilla myös pitkähihaisena

  • Kirke -malliston tuotteille aina ilmainen toimitus

Neulos tuntuu ihanalta ihoasi vasten ja laskeutuu kauniisti. Tunikassa on graafinen siksak-kuvio, jossa pellavan hohde tulee kauniisti esille. Huomaathan, että neulos on hieman läpikuultavaa.

Suvilla yllä koko M/L. Neulos joustaa vaakasuunnassa, joten se muotoutuu juuri muotojesi mukaan. Käytössä neule antaa hieman myöten mitoissa ja ryhdistyy pesun myötä.

Pue Kirke Tunika arkena lempifarkkujen tai leggareiden kaveriksi, tai juhlavammin korkkareiden ja hameen kanssa. Lisää pukemisvinkkejä voit käydä lukemassa täältä

Hoito-ohje:

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

187,00 €
Näitkö jo nämä neuleet?

Kokoelmat