Deanna poncho, useita värejä

Deanna tarkoittaa "jumalaista" ja sitä tämä poncho onkin - se on ihanan liehuva, modernisti kaksivärinen ja sopivasti peittävä. Kuten kaikkia Kudokkon ponchoja tätäkin vaatetta voit käyttää monella tapaa - myös huivina.

  • 100% pehmeää pellavaa
  • Kotimaista käsityötä
  • Pellavaneulos on ihana ylläsi, se laskeutuu kauniisti ja siinä on kaunis hohde
  • Kolmiomalli, pisin kohta noin 88cm, sivuttain puettuna lyhin kohta n. 46 cm
  • Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle
  • Toimitus pikkupakettina postilaatikkoosi saakka

Valitessasi oman väriyhdistelmän kirjoita valitsemasi värit tilauksen yhteydessä "lisätietoja" kenttään!

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

89,00 €
Saattaisit pitää myös näistä neuleista...