Deanna poncho, OMA

Deanna tarkoittaa "jumalaista" ja sitä tämä poncho onkin - se on ihanan liehuva, modernisti kaksivärinen ja sopivasti peittävä. Kuten kaikkia Kudokkon ponchoja tätäkin vaatetta voit käyttää monella tapaa - myös huivina. 

Kolmiomalli, pisin kohta noin 88cm

Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle

HUOM! Voit tilata kustomoidun OMA Deannan joko kaksisävyisenä tai yksisävyisenä. Kaksisävyisen Deannan toinen väri on oletuksena musta.

Kudokko OMA neuleiden tilaaminen:

  • valitse valikosta haluamasi sävyvaihtoehto
  • valitse Deannalle toteutus - joko yksisävyisenä toivesävyssäsi tai kaksisävyisenä kontrastivärinään musta
  • lmoita tilauksen "lisätietoja" kentässä myös kaksi varasävyä. Tämä ihan sen takia, että joskus (harvoin) ensimmäinen valintasi voikin olla loppu tavarantoimittajalta.
  • OMA -neuleiden toimitusaika on kolmesta kuuteen viikkoa -lankatilaus tehdään joka toisen kuukauden alussa mikäli tilauksia on tarpeeksi
  • OMA -neuleilla ei ole palautusoikeutta, mutta vaihto toiseen neuleeseen on mahdollista. Teen aina parhaani, että olet tyytyväinen tilaukseesi!
  • OMA neuleille aina ilmainen toimitus

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

107,00 €
Saattaisit pitää myös näistä neuleista...