Freija ponchotunika, OMA

Freija on huoleton ja tyylikäs yhdistelmä tunikaa ja ponchoa. Freijassa on toisella sivulla hihansuu ja toisella puolen halkio. Se on myös toiselta puolen pidempi kuin toiselta - voit käyttää sitä mielesi ja asusi mukaan joko pitkä puoli edessä tai takana. Pääntie laskostuu kauniisti.

Ponchon lyhin kohta: n. 70 cm

Pisin kohta: n. 90 cm

  • Yhden koon vaate, joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle
  • Monikäyttöinen, epäsymmetrinen malli
  • OMA Freijaan voit pyytää myös pieniä muutoksia pituuteen / epäsymmetrisyyden voimakkuuteen, kerro näistä muutoksista "lisätietoja" kentässä tai ota yhteyttä

Kudokko OMA neuleiden tilaaminen:

  • valitse valikosta haluamasi sävyvaihtoehto
  • lmoita tilauksen "lisätietoja" kentässä myös kaksi varasävyä. Tämä ihan sen takia, että joskus (harvoin) ensimmäinen valintasi voikin olla loppu tavarantoimittajalta.
  • OMA -neuleiden toimitusaika on kolmesta kuuteen viikkoa -lankatilaus tehdään joka toisen kuukauden alussa mikäli tilauksia on tarpeeksi
  • OMA -neuleilla ei ole palautusoikeutta, mutta vaihto toiseen neuleeseen on mahdollista. Teen aina parhaani, että olet tyytyväinen tilaukseesi!
  • OMA neuleille aina ilmainen toimitus

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

Valitse variaatio:

111,00 €
Näitkö jo nämä tuotteet?