Artemis Kietaisuneule, jalokivipetrooli

Kudokkon ehdoton suosikkineule! Huivimaisen neuleen voit pukea kietaisutopiksi, ponchomaiseksi puseroksi tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi.

Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu hihamaisesti olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Viimeistä piirtoa myöten kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja kietaisumalli takaa, että neule on aina sinulle sopivan kokoinen. 

Kietaistuna ristikkäin edestä neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Saumaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi.

• Monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin.

• Kotimaista, zero-waste tuotantona valmistettua käsityötä

• Pellavaneule tasaa ihon lämpötilaa, on kestävä, kuituna ekologinen

• Ilmainen toimitus XXS -pakettina postilaatikkoosi saakka

• Yksi koko joka sopii parhaiten skaalassa XS-XXL

• Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 7-14 työpäivää 

Saatavilla myös muissa väreissä.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

129,00 €