Leia huivi, murrettu oranssi

uusi sävy <3

Leia on suuri pellavaneulehuivi, joka on kaunis kuin koru ja jossa on jännittävä muotoilu. Se palvelee niin näyttävänä hartiahuivina kuin sitaistuna topiksi tai boleroksi. Tätä oranssia sävyä nyt parin huivin verran saatavilla!

Haluaisitko jonkin toisen mallin tässä sävyssä? Ota yhteyttä!

  • 100% pehmeää pellavaa

  • Kotimaista eettistä käsityötä

  • Pellavaneulos ei kutita herkintäkään ihoa, tasaa ihosi lämpötilaa, tuntuu ylelliseltä, hohtaa väriä kauniisti eikä nyppyynny käytössä

  • Neulotaan muotoonsa zero-waste tekniikalla

  • Toimitus XXS -pakettina postilaatikkoon saakka - vähintään 111€ tilauksiin ilmainen toimitus

Saatavilla useassa upeassa värissä.

Huivin pituus n. 196 cm ja korkeus keskeltä mitattuna n. 65 cm. 

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus ja tahrojen poisto paikallisesti esim. sappisaippualla riittää "pesuksi". Kun neule alkaa tuntua "liian pehmeältä" ryhdistää vesipesu neuleen ja se on pesun jälkeen taas kuin uusi.

Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla 40°C samansävyisten kanssa. Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja hellää linkousta. Pesupussin käyttö on suotavaa.

Kuivaa tasona ja oio reippaasti muotoonsa. Neuleen oikominen kosteana, eli kuosittelu palauttaa neuleen mittoihinsa, eikä höyrytystä tällöin välttämättä tarvita. Voit kuitenkin myös höyryttää neuleen halutessasi siihen erityisen sileän tunnun - tämän voi tehdä myös vesipesujen välillä esim. ennen juhlaan pukemista.

Kaikki neuleet on pesty, joten ne eivät kutistu. Tummista sävyistä saattaa pesusta huolimatta irrota hieman väriä ensimmäisissä pesuissa.

89,00 €

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä...

Kokoelmat